Pattaya Cricket Club etenee toiselle sijalle, kun taas Alibaba CC kasvattaa johtoaan Indoor Leaguessa

  Pattaya-RST Indoor Leaguen ensimmäisen puoliskon viimeiset ottelut pelattiin Rugby Schoolissa, kun PCC pelasi RST:tä 26. syyskuuta 2022. Molemmat joukkueet olivat voittaneet kumpikin ottelun ja halusivat vahvistaa asemaansa liigassa.  

   PCC, jolla oli Luke Stokes takaisin joukkueeseen lyöjä-wicket-vahtina, voitti heiton ja päätti lähteä ensimmäisenä. Tom ja Lucy avasivat lyönnin Amitia vastaan. Hiljainen ensimmäinen peli, mutta Habby lisäsi äänenvoimakkuutta toisessa keilamalla Lucya ja Tomia peräkkäisinä palloina, mutta ei hattutemppua. 

Jainish oli yhtä tuhoisa kuin hän sai Lucyn kiinni Habbyn ja Tom keilaili vain 2 leveä palloa. -2 neljälle kolmen vaihdon jälkeen ja loistava aloitus PCC-keilailijoille. John ja Mark olivat seuraava pari, joka kohtasi Trevorin ensimmäisen off-spin-kierroksen, joka tuotti 4 juoksua. Eläimen keilailu sai Johnin kiinni Habbyn jälleen ja Amit antoi 3, mutta suora heitto syvältä oli joutunut Johnin ulos, kun he olivat nostaneet pisteet 10:10:een kuuden ylityksen jälkeen. Dehann ja Will löivät viimeiset kolme ylitystä. Dehannin krikettidebyytti alkoi kannoista putoavien takuiden äänillä Habbyn 17:llard illan portti (plus 2 saalista). Will nousi juoksuja Habbysta ja Jainishista parhaaseen pisteeseen 13:lla, mutta putosi kahdesti finaalissa Trevorille. Ottelun viimeinen pallo oli Luken älykäs saalis, joka kompensoi hänen aiemmin menettämänsä pallon. Joten RS viimeisteli sisävuoronsa 28 9.

   Nopean käännöksen jälkeen PCC lähetti Trevorin ja Animalin kohtaamaan Tomin, joka keilaili erittäin siististi nopeilla vasemman käden käännöksillä. Vain 4 ylhäältä. Johnin keilailu ei ollut aivan tarkkaa, mutta hän sai Trevorin riskialttiiseen sinkkuun, mikä johti Lucyn hyvän heiton kautta. Lucy heitti 5 pistepalloa Animalille ja luovutti vain 4. Hidas mutta parempi aloitus PCC:ltä, joka päätti kolme ensimmäistä vaihtoa 3 vastaan ​​11. 

Luke ja Habby olivat seuraavat. Habby otti suurimman osan iskusta ja onnistui jopa 6:lla 4 kaatumisen avulla. Tom sai pallon heilauttamaan paljon ja joskus liian paljon sai LBW-päätöksen. Juuri John teki läpimurron, kun Habby iski pallon taakse, jonka taakse Mark snaffaitti yhteensä 16 juoksua. Luke pelasi hienoja laukauksia 13:lla ja PCC eteni 40:een 2:lla. RST tarvitsi pisteitä, jos he aikoivat voittaa tämän ottelun, eikä erotuomari auttanut hylkäämällä Tomin LBW-valitukset. Jainish ja Amit kohtasivat viimeiset 3 vaihtoa ja heidän piti vain lyödä järkevästi, mutta RST ei aikonut päästää heitä irti. Lucy iski ensimmäisenä, kun John sai Amitin kiinni puolivälissä.

Dehann otti terävän kiinni ja keilaili hylätäkseen Amitin uudelleen, mutta Jainish teki maalin vapaasti. Jainish ei kuitenkaan selvinnyt ilman tappiota, sillä Lucy juoksi hänet erinomaisesti ulos poiminta-ja-heitolla neliöosasta vain yhden kannon kohdalla. Tom keilasi hänet sitten 17. PCC suoritti pelivuoronsa 48:lla 6:lla ja voitti 20 juoksulla. Tulos antoi PCC:lle mahdollisuuden hypätä RST:tä pöydälle ja ottaa 2nd paikka.

   Illan toisessa ottelussa Alibaba löi SRF:ää 103 vastaan ​​2 aggressiivisella lyönnillä ja nopealla juoksulla lyöntien välissä. SRF rajoitettiin 39:ään 8:lla ja tappiolla 64 ajoa.  

Sijoitukset liigan puolivälissä. Mahdollisuudet kostoon ovat käytettävissä toisella puoliskolla.

P W L Points
Alibaba 3 3 0 79
PCC 3 2 1 50
RST 3 1 2 41
SRF 3 0 3 22
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/