Kalastusvene kaatui kovassa meressä Rayongin maakunnassa, seitsemän ihmistä pelastettiin, kun yksi on yhä kateissa

KUVA: Matichon Online

Rayongin maakunta -

Kalastusvene kaatui kovalla merellä Rayongin maakunnassa varhain tänä aamuna, jolloin seitsemän miehistön jäsentä putosi mereen, mutta heidät pelastettiin myöhemmin, kun taas kapteeni, 56, oli edelleen kateissa.

Thaimaan merijalkaväen poliisit ja Rayongin pelastuspalvelut auttoivat seitsemää kalastusaluksen, Saeng Prateep 9, miehistön jäsentä, joka kaatui aaltojen aiheuttamassa meressä Koh Chanin edustalla Rayongin maakunnan Mueangin alueella tänään kello 1:00.

KUVA: Matichon Online

Seitsemän uupunutta miehistön jäsentä pelastettiin oltuaan ajelehtimassa 2 tuntia kovassa vedessä. Selviytyjiin kuului mm.

  1. Mr. Nai, 35, vietnamilainen
  2. Heng Suu, 30, burma
  3. Nanwin, 40, burma
  4. Mr. Winnaithun, 35, Burma
  5. Yasim U, 30, burma
  6. Herra Kim So, 30, burmalainen
  7. Mr. Su, 30, burma
KUVA: Matichon Online

Kaikki vietiin turvallisesti maihin ja kiidätettiin Rayongin sairaalaan toipumaan. Kuitenkin 56-vuotias thaimaalainen kapteeni, herra Arunsak Chuakhonman, ei vieläkään löytynyt mistään lehdistön aikaan. Pelastusviranomaiset epäilivät, että mies olisi jäänyt loukkuun veneeseen ja uppoutunut sen mukana.

Nanwin, yksi burmalaisista eloonjääneistä, kertoi paikalliselle medialle, että hänen veneensä osui suuriin aalloihin ennen kuin se kaatui. Sää oli myös kolea voimakkaiden tuulien ja rankkasateineen, Nanwin lisäsi.

17 venettä ja useita pelastusryhmiä etsivät edelleen kadonnutta kapteenia myrskyisistä olosuhteista huolimatta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.