Entinen Myanmarin kauneuskilpailija Han Lay sai turvapaikan Kanadassa, paikallismedia raportoi

Bangkok -

Myanmarin entinen kauneuskilpailija Han Lay tiistaina 27. syyskuuta on saanut turvapaikan Kanadassa sen jälkeen, kun pidätettynä Bangkokissa viime torstaina.

Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan hänen on määrä lähteä Thaimaasta tänään ja tehdä kauttakulku Etelä-Koreassa ennen matkaa Torontoon, Kanadaan tiistai-iltana.

Hän oli kuulemma YK:n pakolaisasiain päävaltuutetun (UNHCR) hyvissä käsissä pian sen jälkeen, kun hänet ilmoitettiin pidätetyksi Suvarnabhumin maahanmuuttovirastossa. Virkamiehet auttavat häntä koko turvapaikkaprosessin ajan.

Thaimaan maahanmuuttoviraston mukaan Han Ley pidätettiin viime viikolla vuoden 12 maahanmuuttolain 1979 §:n mukaisesti hänen passissaan havaitun sääntöjenvastaisuuden vuoksi hänen saapuessaan kuningaskuntaan palattuaan Vietnamista.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.