Pääkirjoitus: Kuollut thaimaalainen näyttelijä "Beam" esittelee kiehtovia näyttelijätaitojaan Netflixin "Thai Cave Rescue: Limited Series" -elokuvassa, joka julkaistiin maailmanlaajuisesti viime perjantaina

Pääkirjoitus -

Kuolleen thaimaalaisesta näyttelijästä Papangkorn ”Beam” Lerkchaleampotesta, 25, puhuttiin jälleen laajasti tällä viikolla, kun hänen näyttelijätaitonsa valmentaja ”Eakin” roolissa loisti loistavasti Netflixin ”Thai Cave Rescue: Limited Series” -elokuvassa.

"Thai Cave Rescue: Limited Series" pidettiin Beamin viimeisenä projektina aiemmin hänet löydettiin kuolleena asunnostaan ​​Bangkokissa tämän vuoden maaliskuussa. Lääkärintarkastuksen mukaan hän kuoli unissaan ja kuolinsyynä oli sydämen vajaatoiminta.

Beam syntyi 31. elokuuta 1996. Hän aloitti uransa viihdeteollisuudessa, kun hän läpäisi koe-esiintymisen liittyäkseen Thaimaan suositun ikääntymis-/teini-sarjan "Nong Mai Rai Borisut" näyttelijöihin. Hänet tunnettiin laajasti pääroolistaan ​​maan ensimmäisessä Netflix-sarjassa The Stranded vuonna 2019.

Vuonna 2022 Beam osoitti jälleen erinomaiset taitonsa maailmalle "Thai Cave Rescue: Limited Series" -sarjassa – tositapahtumiin perustuvassa sarjassa, jossa 12 thaimaalaista jalkapallopoikaa ja heidän valmentajaansa olivat loukussa Tham Luang Nangissa. Ei-luola Chiang Rain maakunnassa vuonna 2018 rankkasateiden vuoksi. Beam näyttelee 25-vuotiasta valmentajaa ”Eakia”, josta tuli ainoa lohdutuksen lähde ja ankkuri pojille heidän yrittäessään selviytyä.

Esityksen spoilerit alla...

Tarina alkaa "Wild Boars" -jalkapallojoukkueesta, joka menee luolaan viettämään iltapäivän ja aikoo palata takaisin illalla. He eivät kuitenkaan voi tehdä niin, koska luola tulvii nopeasti, mikä pakottaa heidät jäämään loukkuun noin kahdeksi viikoksi.

Tositapahtumien tapaan tarina näyttää dramaattisen taistelun pitkittyneen pelastusoperaation aikana Thaimaan pelastajille, Navy SEAL:ille ja asiantuntijasukeltajille kaikkialta maailmasta, jotka lentävät auttamaan Thaimaan hallitusta operaatiossa.

Vaikka 'Thai Cave Rescue: Limited Series' on kuvattu draama-/trilleri-minisarjana, se voi toimia kunnianosoituksena kaikille thaimaalaisille ja kansainvälisille pelastajille, yhdelle heistä, joka kuoli pelastuksen aikana ja jonka koko jakso keskittyy häneen, ja kaikki ihmisiä, joita ei aiemmin mainittu tai vietetty laajasti omistautumisessaan yleisölle, kun taas tarinan lopussa näkyy myös sydäntä lämmittävä hetki, jolloin kaikki pojat pelastettiin, mikä voi jättää onnellisia kyyneleitä yleisön kasvoille.

Näitkö esityksen? Mitkä olivat ajatuksesi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.