Meatfest-tapahtuma järjestetään Pattayalla tänä viikonloppuna, 29. - 30. lokakuuta

KUVA: Meatfest Thailand

Pattaya -

Thaimaan ensimmäinen BBQ- ja musiikkifestivaali "Meatfest" saapuu Pattayalle tänä viikonloppuna.

Sisältää BBQ-kilpailuja, livebändejä, ruokakojuja ja kilpailuja, Lihafestivaali järjestetään Jaybees Barissa Chonburissa 29. - 30. lokakuuta. Portit avataan klo 1 alkaen, ennen kuin buster-makkaran syömiskilpailut alkavat klo 2 ja chilin siivet -kilpailut klo 3.30.

KUVA: Meatfest Thailand

Tapahtuma päättyy viileään elävään musiikkiin joka päivä, mukana Power Jam, Paul Jackson ja The House Shakers Blues. Tapaa heidät klo Jaybees baari jos olet lihan ystävä!

Tapahtuman promootio on lisääntynyt merkittävästi viimeisten useiden viikkojen aikana ja olemme nähneet paljon kiinnostusta englanninkielisillä sosiaalisen median kanavilla. Muista saapua ajoissa, jos haluat osallistua syömiskilpailuihin!

Pattaya News -tiimi tapaa sinut siellä tänä viikonloppuna hauskanpidon, upean musiikin ja tietysti fantastisen länsimaisen grillauksen parissa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.