Lehdistötiedote: USTDA auttaa Thaimaata syöpää vastaan

Seuraava on Yhdysvaltain Thaimaan suurlähetystön ja konsulaatin lehdistötiedote. Sisäiset lausunnot ovat omiaan.

Yhdysvaltain kauppa- ja kehitysvirasto ilmoitti myöntäneensä avustuksen thaimaalaiselle AMATA Corporation Public Company Limitedille (AMATA) toteutettavuustutkimukseen alueellisen onkologian keskuksen kehittämiseksi Chonburin maakunnassa. USTDA:n apu edistää AMATAN ja Thaimaan tavoitetta tarjota sadoille tuhansille ihmisille pääsy maailmanluokan syövänhoitoon Ala-Mekongin alueella.

"Laadukkaan terveydenhuollon saatavuuden parantaminen on yksi USTDA:n tärkeimmistä prioriteeteista Thaimaassa ja muissa nousevissa talouksissa ympäri maailmaa", sanoi Enoh T. Ebong, USTDA:n johtaja. “Tämä hanke tarjoaa yhdysvaltalaisille yrityksille merkittäviä mahdollisuuksia tarjota sellaisia ​​erittäin innovatiivisia terveydenhuollon teknologioita, joita keskus tarvitsee.â€

USTDA:n tutkimus tarjoaa AMATAlle tarvittavat tiedot ja analyysit uuden onkologian keskuksen vaiheittaista toteuttamista varten, mikä edistää Thaimaan pyrkimystä olla Kaakkois-Aasian lääketieteen keskus. Keskus olisi ensimmäinen osa laajempaa “Meditown†-keskushanketta, jota AMATA kehittää.

“USTDA:n vahva tuki on erittäin ajankohtainen, sillä tämä on tärkeä virstanpylväs Thaimaan lääketieteen ja biotieteiden keskuksen kehittämisessä strategisten kumppaneidemme, Thaimaan Life Sciencen huippuosaamisen keskuksen ja Mahidolin yliopiston Siriraj-sairaalan kanssa. Odotamme innolla työskentelyä myös yhdysvaltalaisten maailmanluokan onkologiakeskuskumppaneiden kanssa”, sanoi AMATA:n puheenjohtaja Vikrom Kromadit.

AMATA Chief Investment Officer, Lena Ng, lisäsi: "Keskustin tarjoaa maailmanluokan lääketieteellisiä palveluita kansainvälisen yhteistyön kautta alan johtajien kanssa keskeisillä aloilla, kuten lääketeollisuudessa, lääketieteellisissä laitteissa ja tutkimuksessa. Yhdysvallat on menestynyt maailmanlaajuisesti johtavana terveydenhuollon ja biotieteiden alalla, erityisesti geeni- ja soluterapiassa. Tämä tutkimus katalysoi yhteistyötämme johtavien yhdysvaltalaisten onkologian palveluntarjoajien kanssa parantaaksemme Aasian syöpäpotilaiden läpimurtohoitojen saatavuutta.

Yhdysvaltain Bangkokin-suurlähetystön asiainhoitaja Gwen Cardno sanoi: "Kuten pandemia on meille osoittanut, terveydenhuolto vaatii korkeimman tason kansainvälistä yhteistyötä, ja se pätee varmasti syövän hoitoon. USTDA:n kautta Yhdysvaltain hallitus on ylpeä voidessaan työskennellä yhdessä Thaimaan kanssa edistääkseen innovatiivisia yhdysvaltalaisia ​​syövänhoitoratkaisuja vahvistaakseen sen terveydenhuoltojärjestelmää.

USTDA:n apu AMATAlle edistää yhtä alan peruspilareista Biden-Harrisin hallinnon kumppanuus globaalille infrastruktuurille ja investoinneille, jonka tavoitteena on vahvistaa maailmanlaajuista terveysturvaa investoimalla potilaskeskeisiin terveyspalveluihin. Se myös edistää Thaimaan 4.0-järjestelmää maan itärannikon elvyttämiseksi, mukaan lukien Rayongin, Chonburin ja Chachoengsaon maakunnat.

Yhdysvaltalaisten yritysten, jotka ovat kiinnostuneita jättämään ehdotuksia tähän toteutettavuustutkimukseen, tulee vierailla www.ustda.gov/work/bid-on-an-overseas-project.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.