Kuorma-auto törmäsi sähköpylvääseen Sri Rachassa, kaksi naista ja yksi mies loukkaantui vakavasti

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Sriracha -

Kaksi naista ja yksi mies loukkaantuivat vakavasti, kun heidän kuorma-autonsa törmäsivät sähköpylvääseen Sri Rachassa eilisen kaatosateen aikana.

Bowinin poliisi ja pelastuspalvelut ryntäsivät 25. syyskuuta Map Eang-Amata City -tielle Sri Rachan Bowinin osa-alueella Chonburissa auttamaan kolmea liikenneonnettomuudessa vakavasti loukkaantunutta uhria.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Kolme uhria, rouva Namkhang Naksungnern (32), rouva Thanaporn Naksungnoen (24) ja herra Niphon Boon-art (34), löydettiin heidän valkoisen Isuzu 4-pyöräisen kuorma-autonsa läheltä, joka törmäsi liikennepylvääseen. saari puolenpäivän aikaan. Kaksi naista lensivät ulos kuorma-autosta ja saivat vakavia vammoja, kun kuljettajana ollut mies oli juuttunut ajoneuvoon ja sai samalla vammoja.

Kolme uhria kuljetettiin Laem Chabangin sairaalaan sateen vielä kaataessa. Muut kuljettajat kertoivat lainvalvontaviranomaisille, että kuorma-auto liukastui märän tien takia ennen kuin se törmäsi sähköpylvääseen. Bowinin poliisi tutkii onnettomuuden tarkan syyn.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.