Kaksi thaimaalaista epäiltyä pidätettiin Chiang Main rautatieasemalla, koska he kantoivat matkatavaroissaan tuhansia metamfetamiinipillereitä

Chiang Mai -

Kaksi thaimaalaista pidätettiin Chiang Main rautatieasemalla maanantaina 26. syyskuuta, kun he kantoivat matkatavaroissaan yhteensä 200,000 XNUMX metamfetamiinitablettia lähdössä Keski-alueelle.

Ayutthayasta kotoisin olevat Peerapong, 31, ja Sangthian, 26, jäivät kiinni, kun he olivat nousemassa junaan matkalla Bangkokiin epäilyttävän käytöksen kanssa. Chiang Main poliisi, jolle oli aiemmin ilmoitettu mahdollisesta salakuljetuksesta rautatieasemalla anonyymeiltä huolestuneilta kansalaisilta, vei heidät molemmat Silaan rautatiepoliisiasemalle tutkittavaksi.

Ensimmäisessä etsinnässä löydettiin yhteensä 200,000 XNUMX metamfetamiinitablettia tiiviisti pakattuna matkatavaroihin. Epäillyt ovat edelleen vangittuna poliisiasemalla kuulusteluja ja oikeudenkäyntiä varten.

Lainvalvontaviranomaiset eivät julkistaneet epäiltyjen sukunimiä, jotka tutkivat mahdollisuutta, että kaksi miestä työskentelee laajemmalle verkostolle.

Kuva: Naewna

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.