Pattaya Loma Run on the Beach katsottiin suureksi menestykseksi huonosta säästä huolimatta

Kuva: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที วี วี และ สื่อ สาร พัทยา จำกัด/ สามารถ

Pattaya -

Hyväntekeväisyysjuoksu "Loma Run on the Beach" päättyi virallisesti eilen 25. syyskuuta tuhansien juoksijoiden kanssa.

Loma muuten tarkoittaa thai-kielellä delfiiniä.

Tapahtuma ajettiin Jomtien Beachillä eilen varhain. Se järjestettiin yhteistyössä Pattaya Cityn ja Human Help Network Thailand Foundation -säätiön kanssa lahjoittamaan tuotot Pattayan avun tarpeessa oleville ihmisille ja ostamaan lääkinnällisiä laitteita Queen Sirikit -sairaalaan.

Kilpailuissa oli kolme matkaa: 5 km, 10 km ja 21 km. Sateesta huolimatta kaikki energiset juoksijat olivat päättäneet päästä linjalle ja tekivät tästä tapahtumasta yhden Pattayan menestyneimmistä urheilutapahtumista viime kuukausina. Yhteensä 2,500 ihmistä osallistui Human Help Networkin mukaan.

Lopulta Kittinan Aryuyuen ja neiti Jirawan Pattamatin voittivat 5 km:n kilpailun, Vladislav Demianov ja Ratchaneewan Traikisayakun voittivat 10 km:n kilpailun ja Thanakorn Ketprayoon ja Ms Ratchaya Khotkan voittivat 21 km:n kilpailun. Apulaispormestari Krishna Boonsawat kiitti juoksijoita ja lupasi lisää tapahtumia lähitulevaisuudessa.

5 km:n kilpailun alkamisajankohtana klo 00 koko alueella satoi edelleen kovaa sadetta, joka liotti yleisöä. Kaiuttimien ja ilmatorvien emoitsijat kuitenkin herättivät juoksijoita ja pitivät heidän mielensä korkealla huonosta säästä huolimatta. Jotkut läheisen asunnon asukkaat kuitenkin valittivat melusta sosiaalisessa mediassa TPN:ssä, mutta tapahtuma on vain yksi päivä vuodessa ja aiempina vuosina käytetyt ilotulitusvälineet poistettiin.

Kun lyhyemmän matkan juoksut suoritettiin kello kuuden jälkeen, rankkasade oli vaimentunut tasaiseksi tihkusateeksi ja monet katsojat olivat liittyneet Dongtan Police Boxin läheisyyteen sijaitsevaan tapahtuman lähtöön ja maaliin rohkaisemalla juoksijoita heidän saapuessaan.

Lisää sateita on luvassa koko tämän viikon ajan.