Pattayan alueella sijaitseva Nong Samo -sairaala paljastaa, että vähintään miljoona ihmistä vuodessa puree koiria Thaimaassa

Pattaya -

Pongissa sijaitseva Nong Samo -sairaala järjesti raivotautiseminaarin sen jälkeen, kun tilastot osoittivat, että Thaimaassa koirien puremana vähintään miljoona ihmistä vuodessa.

Seminaari järjestettiin eilen 25. syyskuuta Pattayan alueen useiden raivotautitapausten seurauksena ja huoli siitä, että ihmiset eivät ehkä tiedä mitä tehdä, kun he joutuivat puremaan eläimiä.

Siksi sairaalan lääkärit kouluttivat terveydenhuollon vapaaehtoisia havaitsemaan raivotaudin oireita eläimillä ja hoitamaan eläinten puremat asianmukaisesti. Lääkärit totesivat kokouksessa: "1. Puremahaava on puhdistettava nopeasti vedellä ja saippualla. 2. Muista, millaiset eläimet purevat meitä, jotta voimme kysyä omistajalta raivotautirokotusta. 3. Ota yhteys lääkäriin."

Lemmikkieläinten omistajille lääkärit neuvoivat: "1. Rokota lemmikkisi vuosittain ja ota vähintään kaksi rokotusta ensimmäisenä vuonna. 2. Kiinnitä lemmikkisi aina kun otat ne ulos kävelylle. 3. Sterilisoi lemmikkisi äläkä koskaan hylkää niitä." Terveys vapaaehtoiset auttavat levittämään tietoa paikallisille myöhemmin.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.