Thaimaa päihitti maailman kuudenneksi sijoittuneen joukkueen Türkiyen terävällä voitolla FIVB:n naisten lentopallon MM-kisoissa

Puola ja Hollanti -

Thaimaa voitti Türkiyen FIVB:n naisten lentopallon maailmanmestaruuskilpailujen 2022 viimeisessä erässä lauantaina, 24. syyskuuta, voitolla 3-2.

Peli alkoi ensimmäisen erän johdolla 25-17 maailman kuudenneksi sijoittuneelta Türkiyeltä, ennen kuin Thaimaa pääsi kiinni toisessa erässä voittaen pistein 31-29.

Kolmannessa erässä Türkiye johti kolmeen pisteeseen tilanteessa 25-22, jolloin peli oli 2-1. Thaimaa kuitenkin erosi neljännen erän voittopisteillä 25-19, mikä johti pelin tie-breakeriin.

Viides erä alkoi jännittävällä tasapelillä 12-12, ennen kuin Thaimaa pystyi tekemään taitepisteen 14-12 ja päätti pelin voitolla 15-13.

Thaimaan joukkueen seuraava ottelu pelataan Puolan isäntien kanssa Ergo Arenalla tiistai-iltana 27. syyskuuta klo 1 (Thain aikaa).