Pattayan Sawang Boriboon -pelastussäätiö järjestää kasvissyöjäfestivaalin avajaisseremonian sunnuntaina

Pattaya, Chonburi -

Sawang Boriboon Thammasathan Foundation on järjestänyt lamppujen sytytysseremonian kasvissyöjien festivaalin alkamisen kunniaksi sunnuntaina 25. syyskuuta.

Säätiön johtaja Prasit Thongtitcharoen ja hallituksen jäsenet osallistuivat lamppujen sytytysseremoniaan osana Kasvissyöjien festivaali 2022 perinteistä avajaistapahtumaa, joka järjestetään tänä vuonna 25.-5.

Kiinalaisen uskomuksen mukaan seremonian uskotaan kutsuvan jumalia ja jumalattaren taivaalle siunaamaan ihmisiä onnella ja karkottamaan kaikki elämän pahat asiat.

Sawang Boriboon Foundation järjesti säätiön eteen myös ilmaista kasvisruokaa yleisön nautittavaksi ja kannusti osallistujia pidättymään eläinten tappamisesta ja lihan syömisestä koko festivaalin ajan. Myös kauppiaat keräsivät ja myivät kasvisruokaa säätiön osastoille Covid-19-pandemian vuoksi vuoden kestäneen tauon jälkeen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.