Little Amsterdam pyrkii tuomaan ammattitaitoa ja tietoa nousevaan lailliseen Pattayan kannabisteollisuuteen

Pattaya, Thaimaa-

Soi Runglandin kulmassa, vain muutaman minuutin päässä Tukcomin IT-ostoskeskuksesta ja vastapäätä CAT Telecomia South Pattaya Roadilla, on upouusi paikka, joka toivoo tuovansa ammattitaitoa ja tietoa Pattayan edelleen nousevaan ja uuteen lailliseen kannabisteollisuuteen.

Little Amsterdam sijaitsee kuusikerroksisessa rakennuksessa Soi Runglandissa suuren uskonnollisen Buddha-pyhäkön vieressä ja on ollut avoinna vasta noin viikon, mutta osaomistaja CB sanoi The Pattaya Newsille, että liiketoiminta kukoistaa jo rajoitetusta mainonnasta ja julkisuudesta huolimatta.

CB kuvailee itseään kokeneeksi amerikkalaiseksi kannabisyrittäjäksi ja kumppaneidensa kanssa, joilla on yhdessä vuosikymmenten kokemus laillisesta kannabisteollisuudesta muissa maissa, toivovat voivansa tuoda asiantuntemuksensa ja tietämyksensä lääketieteellisen kannabiksen nousevalle lailliselle näyttämölle Pattayassa ja Thaimaassa. .

Thaimaa dekriminalisoi kannabiksen ja hampun virallisesti 9. kesäkuuta tänä vuonna, ja vaikka lopullisista laeista keskustellaan edelleen kiivaasti Bangkokin poliitikkojen keskuudessa, CB on melko varma, että ala jatkaa kasvuaan, kehittymistä ja kypsymistä, ja hän toivoo Pikku Amsterdamin olevan osa sitä. . Toimiala toimii tällä hetkellä jokseenkin harmaalla alueella eduskunnan hyväksymien lopullisten lakien puuttuessa.

CB kuitenkin uskoo, että hänen yrityksensä pystyy noudattamaan laki- ja määräysluonnoksia, ja sanoo, että suuri ero hänen tapahtumapaikkansa ja muiden välillä on omistajien tietämyksen pituus ja laajuus sekä heidän keskittymisensä asiantuntemukseen ja ammattitaitoon, joka palvelee yksittäisten asiakkaiden tarpeita. tarpeisiin.

CB:n mukaan Little Amsterdam on Thaimaan suurin pääkauppa, jossa on erilaisia ​​tarvikkeita ja laitteita, jotka sopivat useiden käyttäjien tarpeisiin ja toiveisiin. Kaikki nämä ovat esillä premium-lasikoteloissa, ja niissä on myös koulutettu, asiantunteva henkilökunta, joka auttaa ja vastaa kysymyksiin, jotka puhuvat eri kieliä. CB totesi valikoiman ja hinnoittelun olevan erittäin kilpailukykyinen ja totesi, että monet asiakkaat ovat kutsuneet sitä parhaaksi Pattayassa ja ehkä Thaimaassa.

CB kertoi myös The Pattaya Newsille, että koska Thaimaan kannabiksen painopiste on lääketieteellisessä käytössä, Little Amsterdam oli täysin mukana tässäkin ja keskusteli yksittäisten asiakkaiden kanssa heidän ainutlaatuisista taustoistaan ​​ja kokemuksistaan ​​löytääkseen heille parhaiten sopivat tuotteet. heidän elämäntapansa. CB lisäsi, että hänen asiantunteva henkilökuntansa oli myös koulutettu auttamaan uusia kannabiksen käyttäjiä tai tuntemattomia kannabistuotteista ja sovittamaan ne heille parhaiten soveltuviin tarpeisiin ilman, että asiakas ylikuormita tai hämmennä.

CB päätti keskustelunsa The Pattaya Newsin kanssa tekemällä myös selväksi, että Little Amsterdam keskittyi puhtaasti lailliseen kannabikseen ja tarjosi tietoa ja asiantuntemusta tähän liittyvistä tuotteista ja palveluista. CB koki, että monet nousevat kannabisyritykset yrittivät tehdä "kaiken" ja yhdistää alan viihteeseen, yöelämään, urheiluun, juomiseen (Little Amsterdamissa ei ole alkoholia), ruokaan ja muihin mukavuuksiin. CB katsoi, että keskittymällä puhtaasti pääasialliseen lääkekannabikseen liittyvään arvolupaukseensa hänen tiiminsä pystyisi tarjoamaan parhaan asiakaskokemuksen.

Little Amsterdam on avoinna seitsemänä päivänä viikossa klo 10-00 Soi Rungland sijaitsee aivan Pattayan Third Roadin ohi South Pattaya Roadilla, joka suuntaa kohti Sukhimvitiä suoraan CAT Telecomia vastapäätä. Pikku Amsterdam sijaitsee Soi Runglandin käyrän kulmassa. Liikkeeseen pääsee myös pyörätuolilla, ja siellä on hissi eri kerroksiin.

Lisätietoja tai jos haluat ottaa heihin yhteyttä kysymyksissä, napsauta tätä heidän Facebookiinsa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/