Pattayan kaupunginvaltuusto kehottaa pormestaria pitämään hyvää huolta palmuista sen jälkeen, kun ne on poistettu Pattayan rannalta

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pattaya -

Pattayan kaupunginvaltuusto kehotti matkailukuvasta huolehtimaan pormestari Poramase Ngampichesia pitämään hyvää huolta juuri kaivetuista palmuista, jotka on hiljattain poistettu rannalta, eikä hylkäämään niitä kuivumaan kuten aiemmin.

Pattayan valtuuston jäsen Damrongkiat Pinitkan kysyi Poramaselta kokouksessa tänään, 23. syyskuuta, puiden istutusprojektista, joka on ollut käynnissä rannalla vuodesta 2021, mutta jota on kuulemma haitannut kansalaisten valitukset, koska monet ihmiset eivät halunneet joitakin puita. poistettu.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Vastauksena pormestari sanoi, että Pattaya City on uusimassa sopimusta projektin urakoitsijan Nong Nooch Land and Gardenscape -yrityksen kanssa. Sopimusta jatketaan syyskuusta 2022 joulukuuhun 2024 eli 820 päivään. Sillä välin yritys poistaa rannalta noin 130 palmua ja istuttaa ne uudelleen Itäisen kansallisurheilun koulutuskeskukseen.

Vanhoja merimantelipuita ei poisteta ympäristöjärjestöjen protestien jälkeen. Myös uusia puita ja kasvistoa istutetaan Pattayan pormestarin mukaan, eikä alue ole puuton, kuten jotkut asukkaat pelkäsivät.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Sitten Damrongkiat kehotti pormestaria pitämään puista hyvää huolta vedoten siihen, että jokainen niistä maksaa paljon ja ettei hänen pitäisi jättää niitä kuivumaan kuten aiemmin liikennesaarilta poistettuja.

On raportoitu, että kun kaikki puut on poistettu, kaupunki muuttaa jalkakäytävän kokoa, jotta ajoneuvoille ja liikenteelle jää enemmän tilaa, ja istuttaa sitten lisää puita tulevaisuudessa.

Tällä hetkellä Pattaya Beach Road laajenee vain Soi Fourille eikä koko rannalle, kaupungin viranomaiset kertovat ympäristöryhmien huoliin vedoten. Pattayan pormestarin mukaan hanke toteutetaan myös pieni osa kerrallaan liikenteen viivästysten ja ongelmien välttämiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.