Pattaya järjestää kasvissyöjien festivaalin 25. syyskuuta - 5. lokakuuta

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pattaya -

Pattaya valmistautuu pitämään kasvissyöjäfestivaalin Sawang Boriboon Dhamma Sathan Rescue Foundationissa 25. syyskuuta - 5. lokakuuta.

Paikalliset tiedotusvälineet matkustivat säätiön luo tänään, 23. syyskuuta, saadakseen vilauksen tulevasta kasvissyöjäfestivaalista, joka järjestetään vuosittain syys-lokakuussa edistämään kasvissyöntiä vaihtoehtona eläinten tappamiselle.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Tänä vuonna festivaali järjestetään Sawang Boriboon Dhamma Sathan Rescue Foundationissa Pattayalla tuttuun tapaan. Myyjiä eri puolilta kaupunkia on jo nähty perustamassa kioskejaan säätiön ympärille valmistautumassa joko myymään tai lahjoittamaan vegaanituotteitaan odotetuille tuhansille vierailijoille.

Paikallisen median mukaan säätiö on nyt noin 70 % valmisteltu. He sanovat, että säätiön lähellä olevat tiet ovat väliaikaisesti suljettuina, joten pysy kuulolla lisäpäivityksiä varten.

Tämä on ensimmäinen vuosi sitten vuoden 2019, jolloin festivaali on täysin käynnissä, ja tapahtumia on rajoitettu viimeisten kahden vuoden aikana Covid19-pandemian vuoksi. Tapahtumassa on myös konsertteja, kulttuuritapahtumia, karnevaalitoimintaa ja paljon muuta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-/matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.