47-vuotias mies kuoli lava-autonsa kolarissa ja kaatuessa Chonburissa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Phan Thongin alue, Chonburi -

47-vuotias mies kuoli, kun hänen lava-autonsa törmäsi ja kaatui yrittäessään ohittaa toista kuorma-autoa.

Phan Thongin poliisi ja pelastuslaitokset ryntäsivät Soi 3:een Phan Thongin alueen Nong Tamluengin osa-alueella Chonburissa saatuaan ilmoituksen miehestä, joka kuoli auto-onnettomuudessa eilen 22. syyskuuta.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Poliisi löysi tieltä kaatuneen Isuzu D-max -avoauton, jonka etupuskuri oli rypistynyt. Uhri, 47-vuotias Ayutthayasta kotoisin oleva Thira Suanmali, löydettiin loukussa auton sisällä, ja hän sai useita vakavia vammoja. Phan Thongin poliisi julisti hänet kuolleeksi tapahtumapaikalla.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Nimeämätön todistaja kertoi poliisille, että uhri kilpaili toisella mustalla lava-autolla, kun hän yritti ohittaa kuorma-auton, mutta epäonnistui ja törmäsi seinään. Toinen kuorma-auto kiipesi sitten pois jättäen kuolleen uhrin.

Paikalla olleet silminnäkijät ilmoittivat haistaneensa alkoholin uhrin ruumiissa, mutta poliisin oli tutkittava asiaa tarkemmin. Aluksi Phan Thongin poliisi sanoi tarkastelevansa CCTV-kameroita tapahtumapaikalla selvittääkseen, aiheuttiko toinen kuljettaja miehen törmäyksen vai ei.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.