Yksi poliisi kuoli ja kaksi loukkaantui vakavammin heidän partioautonsa törmättyä voimakkaiden myrskyjen aikana Rayongissa

Rayong –

Map Ta Phutin poliisiaseman partiopoliisin lava-auto törmäsi korkean maston valaistukseen Rayongissa voimakkaan sademyrskyn aikana torstaina 22. syyskuuta keskiyöllä tappaen yhden poliisin ja haavoittaen vakavasti kahta muuta poliisia.

Map Ta Phutin poliisiviranomaiset ja vapaaehtoiset pelastustyöntekijät saapuivat paikalle Sukhumvit Roadille torstaina kello 12 jälkeen, kun heille oli ilmoitettu liikenneonnettomuudesta. Paikalle saavuttuaan partiopoliisiauto havaittiin törmästyneenä voimakkaaseen valaistukseen keskellä tietä. Kolme loukkaantunutta poliisia oli jumissa ajoneuvon sisällä.

Tämän jälkeen pelastusryhmät viettivät noin tunnin sateessa leikkaamaan pelastuslaitteella ajoneuvon läpi ja kuljettamaan viranomaisia ​​ulos. Valitettavasti yksi matkustajan istuimella istuneista virkamiehistä julistettiin kuolleeksi, kun taas kaksi vakavasti loukkaantunutta kuljetettiin välittömästi paikalliseen sairaalaan.

Paikallisten silminnäkijöiden mukaan partioauto ajoi sireenin jyllääen suurella nopeudella rankkasateessa, ennen kuin sen kerrottiin menettäneen hallinnan ja törmänneen korkeaan sähköpylvääseen.

Loukkaantuneet poliisit olivat sairaanhoidossa paikallisessa sairaalassa poliisitutkinnan aikana. Rayongin poliisi ei heti tunnistanut onnettomuuteen osallistuneita poliiseja.

Kuva: Naewna

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.