Mies törmäsi moottoripyörällään kuorma-autoon ja kuoli viime yön myrskyssä Chonburissa, kaksi nuorta tytärtä selvisi hengissä

KUVA: ข่าวคนชล

Ban Buengin alue, Chonburi -

34-vuotias mies törmäsi moottoripyörällään kuorma-auton perään viime yön myrskyssä Chonburissa ja kuoli, kun hänen kaksi tytärtään (8 ja 9 vuotta) selvisivät vammoista.

Kuolemaan johtanut onnettomuus tapahtui Ban Bueng-Chonburi -tiellä Nong Samsakin osa-alueella Ban Buengin alueella, Chonburissa. Eilisillan myrskyssä kello 10 pelastuslaitos ryntäsi auttamaan miestä, jonka kerrottiin loukkaantuneen vakavasti törmättyään moottoripyörällään rekan perään.

KUVA: ข่าวคนชล

Mies tunnistettiin Amporn Thuraprayuksi (34). Hänet löydettiin kahden tyttärensä kanssa, 8- ja 9-vuotiaat, tieltä rypistyneen punaisen Honda PCX -pyörän vierestä. Pelastustyöntekijät yrittivät pelastaa miehen elvyttämällä, mutta epäonnistuivat hänen vakavien vammojensa vuoksi. Isä julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla, kun taas hänen kaksi tytärtään selvisivät ei-henkeä uhkaavista vammoista.

KUVA: ข่าวคนชล

Kuorma-auton kuljettaja Sayan Wu On (36) kertoi poliisille, että hän oli poistumassa huoltoasemalta, kun mies törmäsi kuorma-autoonsa. Onnettomuushetkellä satoi kovaa vettä ja mies heilui hallitsemattomasti, kuljettaja väitti.

Kolme uhria kuljetettiin läheiseen sairaalaan. Ban Buengin poliisi sanoi tarkastavansa CCTV-materiaalia löytääkseen tarkan onnettomuuden syyn.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.