Yli 2,000 XNUMX metamfetamiinitablettia löydettiin piilotettuna vuohenlannan kasaan Kanchanaburin talosta poliisitutkinnan aikana keskiviikkona

Kanchanaburi -

Yli 2,000 21 metamfetamiinitablettia löydettiin piilotettuna vuohen lantaa, kun poliisi teki ratsian vaikutusvaltaisen huumekauppiaan taloon Phanom Thuanin alueella Kanchanaburin maakunnassa keskiviikkona XNUMX. syyskuuta.

Ratsia suoritettiin illalla sen jälkeen, kun tutkintaryhmän ja huumekauppiaan Kittithatin välillä, joka tunnettiin paikallisesti nimellä "Dang Huaikrot" Rang Wain osa-alueella, tiistaina 20. syyskuuta.

Kuitenkin toimituksen aikana Dang Huaikrot havaitsi epäilyttävän tilanteen, joten hän yritti paeta pidätystä ja ampui virkamiehiä. Sitten joukkue ampui takaisin puolustaakseen itseään, mutta luoti osui Dangin oikean jalan aorttaan ja tappoi hänet myöhemmin.

Kanchanaburin provinssin poliisin tutkijat suorittivat sitten keskiviikkoaamuna etsinnät Kittithatin talossa Kanchanaburin provinssin tuomioistuimen antaman etsintäluvan mukaisesti.

Tutkimuksessa makuuhuoneeseen oli piilotettu noin 41 metamfetamiinipilleriä, 26 luotia 7.65 ampumatarvikkeilla ja joukko aseenpuhdistusvälineitä sekä joukko pankkikirjatilejä, joissa oli runsaasti käyttörahaa.

Lisäksi 11 metamfetamiinipussia, joissa kussakin oli 200 tablettia, löydettiin piilotettuna talon vuohenkarsinassa vuohenlannan kasan alle. Lisäksi takavarikoitiin kaikkiaan 2,200 105 meth-tablettia sekä kaksi lava-autoa, kaksi moottoripyörää, PPV-auto, 5,000,000 vuohetta ja joukko kultakoristeita, joiden yhteisarvo on yli XNUMX XNUMX XNUMX bahtia.

Kuva: Naewna

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.