Thaimaan hallitus valmistautuu mahdollisiin sateiden ja monsuunien aiheuttamiin tulviin syyskuun lopun ja lokakuun alun välillä

KUVA: Lähetä tänään

Kansallinen -

Thaimaan hallitus valmistautuu sateeseen ja monsuuniin syyskuun lopun ja lokakuun alun välillä, hallituksen apulaistiedottaja Ratchada Thanadirek totesi torstaina 22. syyskuuta.

Apulaisedustaja paljasti Kansallisen vesivarainviraston (ONWR) kokouksen jälkeen, että virasto arvioi, että suuntaus lisääntyä sademäärissä on todennäköinen sekä se, että monsuuniloukku lentää keski- ja itäalueella, mikä johtaa lisääntyvä vesimäärä keski-, itä- ja alakoillisalueilla.

Lisäksi noin yhden tai kahden myrskyn ennustetaan saapuvan Thaimaahan, mikä aiheuttaisi lisää sateita lokakuun alussa.

Siksi ONWR seuraisi tarkasti sade- ja monsuunitilannetta koko ajanjakson ajan, kun taas asiaan liittyvät valtion virastot varautuisivat mahdollisiin tulviin tai ylivuotoon riskialueilla vähentääkseen vaikutuksia yleisöön mahdollisimman paljon.

Ratchada totesi: "Aiheeseen liittyviä osastoja määrättiin toteuttamaan ennakoivia ja ennaltaehkäiseviä toimia tulvia ja ylivuotoa vastaan ​​etukäteen. ONWR:n arvion mukaan suurten patojen vedenkorkeuskyky voi edelleen sisältää suuren määrän vettä, etenkin pohjoisosan padot, jos myrskyt piiskaavat maata tulevina viikkoina.

”Sillä välin Royal Irrigation Department työskentelee kuivatusprosessin parissa joissakin suurissa padot, jotka sisältävät tällä hetkellä paljon vettä, valmistautuakseen veden lisääntymiseen lähitulevaisuudessa. Lisäksi arvioitaisiin korkean riskin alueita ja varoitetaan asianomaisia ​​viranomaisia ​​huolehtimaan veden hallinnasta tilanteen mukaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.