Thaimaa nimeää 7. toukokuuta vuoden 2023 parlamenttivaalien alustavaksi päivämääräksi

KUVA: Prachachat

Kansallinen -

Thaimaan vaalitoimikunnan (EC) toimisto on keskiviikkona 21. syyskuuta asettanut seuraavien parlamenttivaalien alustavaksi päivämääräksi 7. toukokuuta 2023.

Thaimaan perustuslain artiklan 102 mukaan parlamenttivaalit on pidettävä 45 päivän kuluessa edustajainhuoneen toimikauden päättymisestä. Siksi se on alustavasti 7 ja poliittisten ehdokkaiden hakemukset ovat saatavilla 2023.-3.

Ehdokkaita kehotetaan olemaan osallistumatta toimiin, jotka todennäköisesti vaikuttavat yksittäisten henkilöiden suosioon, tai tarjoamasta mitään, mikä pyrkii vakuuttamaan äänioikeutetut 180 päivän aikana ennen edustajainhuoneen toimikauden päättymistä 23. maaliskuuta. Virallinen tiedote vaalipäivästä vahvistetaan 31.

Mikäli parlamentti kuitenkin hajotettiin ennen edustajainhuoneen toimikauden päättymistä, EY:n on asetettava vaalipäiväksi 45–60 päivää sen jälkeen, kun asetus on annettu hajoamisesta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.