Kaasuvuodosta raportoitiin Nakhon Pathomin tehtaalla tänä aamuna, viranomaiset kiirehtivät auttamaan

KUVA: National Disaster Warning Controlin säätiö

Nakhon Pathom -

Kolme Nakhon Pathomin Salayan kaupunginosassa sijaitsevaa oppilaitosta ilmoitti sulkevansa välittömän sulkemisensa tänä aamuna sen jälkeen, kun kemikaaleja vuoti Nakhon Chai Si -alueen tehtaasta tänä aamuna, 22. syyskuuta.

Voimakasta kemikaalien hajua raportoitiin laajalla alueella. Useissa paikallisten asukkaiden sosiaalisessa mediassa valituksissa kerrottiin myös, että kaasu aiheutti nenäkipua hengittäessään.

Aluksi tehdas onnistui hillitsemään vuodon noin kello 6. mutta kaasun hajut leviävät edelleen laajalti naapurustossa sekä joillakin Bangkokin alueilla.

KUVA: Thai Post

Tänä iltapäivänä Atthaphon Charoenchansa, Pollution Control Departmentin (PCD) pääjohtaja, kertoi Associated Pressille, että vuotaneen kemikaalin vahvistettiin olevan "Hot oil down term DT1", joka oli bentseenin aromaattinen korvike, joka voi levitä laajalla alueella ja aiheuttavat hengitysteiden ärsytystä hänen lausunnon mukaan.

Ilmanlaadun arviointi tehtiin myös kuudessa suuressa laitoksessa 1-20 kilometrin säteellä ja todettiin, että alueilla ei enää havaittu haitallisia aineita tai kaasun hajua.

KUVA: Thai Post

Nakhon Pathomin kuvernööri Surasak Charoensirichot on määrännyt tehtaan väliaikaisesti keskeyttämään toimintansa, kunnes asianmukainen arviointi ja huolto on suoritettu. Samaan aikaan alueen maakuntien kansanterveysvirastojen ja sairaaloiden virkamiehet tarjoavat terveysapua sairastuneille paikallisille ja seuraavat tiiviisti heidän terveyttään.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.