Pattayan päätiet tulvivat voimakkaasti viime yön myrskyjen jälkeen

Pattaya —

Useat Pattayan päätiet tulviivat ja muuttuivat lähes läpikäymättömiksi viime yön myrskyn jälkeen, joka iski kaupunkiin tunnin ajan rankkain satein ja tuulen.

Pattayan viime yönä 10. syyskuuta kello 21:n aikoihin iskenyt myrsky jätti Pattayan mukaan monet päätiet, kuten South Pattaya Roadin, Soi Buakhao Roadin, Sukhumvit Roadin ja Beach Roadin, alle 20 cm - 1 metriin tulvaveteen. Uutistoimittajat.

Myös monet kaupungin suositut kujat kohtasivat tulvia, jotka hiipivät tienvarsipaikoille ja pakottivat turistit kävelemään epämiellyttävästi tulvavedessä takaisin hotelleihinsa. Useimmat ratsastajat kärsivät myös tulvivista reiteistä, ja heidän oli odotettava vesien väistymistä jatkaakseen matkaansa.

Jotkut turistit nähtiin kuitenkin koomisesti tanssivan ja laulavan sateessa tietyillä baarialueilla, aivan kuin he olisivat jo tottuneet tapahtumaan.

Pormestari ja kaupungin viranomaiset pitivät jatkuvasti ajan tasalla rankan myrskyn ja sitä seuranneiden tulvien aikana ja totesivat, että sateiden päättymisen jälkeen tulvat tasoittuivat nopeasti ympäri kaupunkia. Vesipumppuja käytettiin myös Beach Roadilla ja sen ympäristössä tulvien tason hallitsemiseksi.

Pormestari ja hänen tiiminsä olivat myös tänä aamuna, syyskuun 22. päivänä, tarkastamassa myrskytuhoja ja tukkeutuneita viemäriä ja ohjeistamassa nopeasti asiaankuuluvia virastoja ja ryhmiä toipumaan ja auttamaan apua tarvitsevia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==--

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.