Pattayan apulaispormestari tarkastaa usein huomiotta jätetyn pyörätuolikaistan ja sanoo, että ajoneuvot kiinnitetään tai hinataan

KUVA: ข่าวพัทยา Pattayanews

Pattaya -

Pattayan apulaispormestari Wuthisak Rermkijakarn vieraili Soi Paniachangissa tarkastamassa pyörätuolikaistaa, jonka ajoneuvot olivat tukkineet vammaisten lukuisten valitusten jälkeen.

Kun kuvat täysin tukkeutuneesta pyörätuolikaistasta levisivät thaimaalaisen ja englannin sosiaaliseen mediaana, ryhmä Pattayan poliisia, Pattayan tiedotusvälineitä ja apulaispormestari Wuthisak Rermkijakarnin johtamia virkamiehiä menivät tarkastamaan tapahtumapaikkaa tänään, 22. syyskuuta, keskustelemaan asukkaiden ja edustajien kanssa "The Touch" -huoneistosta, jonka kerrottiin antaneen vuokralaisten pysäköidä alueelle. sininen kaista.

KUVA: ข่าวพัทยา Pattayanews
KUVA: ข่าวพัทยา Pattayanews

Wuthisakin mukaan asunnon edustajat lupasivat tehdä yhteistyötä viranomaisten kanssa, mutta hän lisäsi, että jos vuokralaiset eivät edelleenkään laiminlyöneet lakia ja pysäköivät ajoneuvonsa kaistalle, Pattayan poliisin on ryhdyttävä vakaviin toimenpiteisiin kiinnittämällä tai hinaamalla ajoneuvot poliisin takavarastoon. hieno.

Sijainen ja poliisi jättivät ajoneuvoihin myös varoituslaput, joissa luki "Älä pysäköi siniselle kaistalle, vain liikuntarajoitteisille".

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.