Vammaiset valittavat Pattayan pyörätuolikaistalle pysäköidyistä ajoneuvoista

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pattaya -

Monet Pattayan Soi Paniachangissa asuvat vammaiset tekivät valituksen julkistamatonta asuntoa vastaan, koska sen väitetään sallineen vuokralaisten pysäköidä ajoneuvoja pyörätuolikaistalle.

Paikalliset toimittajat menivät Pattayan Soi Paniachangiin, jossa asui suuri vammaisten yhteisö, tarkastaakseen kiistanalaista pyörätuolikaistaa, joka nähtiin moottoripyörien ja autojen valtaavan sosiaalisessa mediassa tiistaina 20. syyskuuta.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Soi Paniadzhangissa oli myös monia työpaikkoja vammaisille ja Redemptorist Technological College for Persons with Disabilities. Tämän seurauksena Pattaya City maalasi kirkkaan sinisen pyörätuolikaistan auttaakseen ihmisiä pääsemään näihin paikkoihin. Nimettömän asunnon vuokralaiset näyttävät kuitenkin käyttävän kaistaa väärin pysäköimällä ajoneuvonsa sille, pakottaen pyörätuolissa olevat ihmiset vaaralliselle tielle.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Sumet Polkacha, 49-vuotias pyörätuolin käyttäjä, kertoi paikalliselle medialle, että hän pelkäsi jonkun törmäävän häneen takaapäin, kun hän matkusti työpaikalleen tällä vaelluksella. ”Matkani on paljon turvallisempaa ilman pyörätuolikaistalle pysäköityjä ajoneuvoja. Mutta ymmärrän myös kuljettajia, koska tie on hyvin kapea. Uusi parkkipaikka tänne olisi hienoa, Sumet kertoi paikalliselle medialle.

Pattayan apulaispormestari Wuthisak Rermkijakarn sanoi vastaanottaneensa valituksen ja sanoi lähettävänsä alaisensa keskustelemaan asunnon omistajan kanssa pysäköimään jonnekin muualle. Jos he kieltäytyivät yhteistyöstä, sijainen ryhtyisi oikeustoimiin toisena toimenpiteenä.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun tällä alueella on valitettu pyörätuolikaistan tukkeutumisesta, huomauttaa TPN-media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.