Pattayan apulaispormestari varoittaa rantakauppiaita leijojen asettamisesta rannalle

Pattaya -

Pattayan apulaispormestari Wuthisak Rermkijakarn kielsi rantamyyjiä sijoittamasta leijoja rannalle sanoen, että leijat vahingoittivat kaunista maisemaa.

Varajäsen vieraili Pattaya Beachillä kello 10 eilen, 20. syyskuuta, tarkastaakseen rannan ja tervehtiäkseen rannalla kävijöitä ja myyjiä Dusit Thanin risteyksestä Pattayan keskustaan.

Matkan aikana Wuthisak pyysi yhteistyötä rantakauppiailta, jotta ne eivät sijoittaisi myyntikojujaan ja leijojaan rannalle vedoten siihen, että kojut ja leijat saattavat pilata kauniit maisemat ja aiheuttaa häiriöitä.

Lisäksi myyjien tulee olla 1-2 metrin etäisyydellä toisistaan, eivätkä ne saa tehdä ruokaa rannalla, eivätkä vuokrata tilojaan muille. "Myyjien on noudatettava sääntöjä luodakseen hyvän ensivaikutelman vierailijoille, jotka tulevat nauttimaan festivaaleista", Wuthisak kertoi Pattaya Newsille.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.