Säiliöauto kaatui ja vuotaa öljyä tielle Chonburissa

KUVA: มูลนิธิชุมพรการกุศลสงเคราะห์

Mueang District, Chonburi -

Säiliöauto kaatui ja valui yli 10,000 XNUMX litraa öljyä tielle Chonburissa.

Mueang Chonburin poliisi vastasi maanantaina kello 4 liikenneonnettomuuteen Bangkokiin johtavalla Sukhumvit Roadilla Nong Mai Daengin osa-alueella Mueangin alueella, Chonburissa.

KUVA: ข่าวคนชล

Tieltä löydettiin kaatuneena suuri säiliöauto, jonka öljysäiliö oli rikki ja joka valui öljyä ja esti liikennettä yli 10 kilometriä. Kuljettaja Amnuay Kongsak (37) loukkaantui lievästi ja hänet kuljetettiin Chonburin sairaalaan.

KUVA: ข่าวคนชล

Chonburin kaupungin työntekijöiden oli puhdistettava yli 10,000 1 litraa öljyä tieltä. Highway District XNUMX:n johtaja Pisit Chankla kertoi The Pattaya Newsille, että öljy ei ollut erittäin syttyvää ja siksi työntekijöille oli turvallista jatkaa puhdistusta.

Mueang Chonburin poliisi ilmoitti, että he kuulustelevat kuljettajaa ja tarkistavat CCTV-materiaalia onnettomuuden syyn selvittämiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.