Mies varastaa puhelimen torkkuvan uhrin veljen viereen Chonburissa

Banglamung, Chonburi -

Mies livahti taloon ja varasti omistajan torkkuvan veljen viereen asetetun puhelimen eilen 19. syyskuuta Chonburissa.

30-vuotias uhri Darawan Promma teki eilen illalla poliisille ilmoituksen Banglamungin poliisiasemalle ja pyysi poliisia ottamaan kiinni epäillyn, joka oli hiipinyt hänen taloonsa veljensä nukkuessa ja varastanut hänen viereensä asettamansa puhelimen. veljen sänky.

Darawan kertoi The Pattaya Newsille, että hänen talonsa sijaitsi Soi Nong Yai 6/1:ssä Banglamungin Na Kluean osa-alueella Chonburissa. Hän toi mukanaan CCTV-kuvaa, jossa mies käveli hänen taloonsa ja vei hänen puhelimensa pois hänen veljensä nukkuessa. Varastettu puhelin oli Darawanin mukaan kultainen Oppo A7, jonka arvo oli noin 5,000 XNUMX bahtia.

Epäilty oli noin 170 senttimetriä pitkä ja hänellä oli yllään pitkähihainen musta paita ja shortsit, CCTV-materiaalista käy ilmi. Banglamungin poliisi antaisi vihjeitä heti, kun ne ovat saatavilla.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.