Demokraattien kansanedustaja esittää muutosluonnoksia kannabis- ja hamppulain valmistelukomitean käsittelyyn ennen sen seuraavaa kokousta lokakuussa

KUVA: Bangkokbiznews

Kansallinen -

Demokraattien kansanedustaja Satit Wongnongtoey valmistautuu tiistaina 20. syyskuuta ehdottamaan muutoksia kannabis- ja hamppulakiluonnokseen valmistelukomitean poliittisten puolueiden lausuntopyynnön johdosta.

Trangin kansanedustaja kertoi Associated Pressille, että hän toimittaa lakiehdotuksen sen jälkeen, kun esitysvaliokunta oli lähettänyt kirjeen useille poliittisille puolueille pyytääkseen heidän lausuntojaan lakiehdotuksen parantamiseksi ennen kuin siitä keskustellaan valiokunnan tulevassa kokouksessa. lokakuun 3.

Satit totesi toivovansa valiokunnan harkitsevan lakiehdotuksen määritelmien ja istutuslupajärjestelmien muuttamista sekä selkeästi ilmoittamista kussakin kotitaloudessa kotiviljelyyn sallittujen kannabis- ja hamppukasvien lukumäärä, ministeriön valta ja laillisesti sallittujen kannabiksen jakelukanavien avaaminen. , sen uutteet, tupakointivälineet jne.

KUVA: Thansettakij

Kansanedustaja toisti myös syynsä äänestää vetäytymisluonnoksen puolesta, koska se johtui kielteisistä vaikutuksista yhteiskuntaan marihuanan vapauttamisen jälkeen viimeisen kolmen-neljän kuukauden aikana.

Hän totesi: ”Jos marihuanan käyttöä valvovia lakeja ei ole, se aiheuttaa ongelmia. Vahvistan, että tästä asiasta on keskusteltu asianmukaisesti valiokunnan kanssa. Kyse ei ole siitä, kuka voittaa tai häviää, vaan se on kollektiivinen vastuu neuvostossa.

"Haluan siis pyytää valiokuntaa harkitsemaan sitä puolueettomasti tai asettamaan ehtoja tiettyjen poliittisten puolueiden ehdottamaa muutosehdotusta vastaan. Uskon, että koalitiohallituksen alainen työ ei aiheuta ongelmia. Sati päätti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.