Tunnetut lohikäärmevenekilpailijat järjestävät kilpailun Pattayassa Hongkongin sijasta Kiinan nollacovid-politiikan vuoksi

KUVA: International Dragon Boat Federation (IDBF)

Pattaya —

Maailmankuulun lohikäärmevenekilpailun "World Dragon Boat Racing Championships" järjestäjät sanoivat, että he järjestävät vuoden 2023 kilpailunsa Pattayassa Hongkongin sijaan viimeksi mainitun tiukkojen Covid-19-säännösten vuoksi.

Kilpailu käydään yleensä Hongkongissa, mutta Kiinan ja Hongkongin tiukkojen COVID-19-säännösten vuoksi, joiden tarkoituksena on pitää COVID-19-potilaiden määrä nollassa, Hong Kong China Dragon Boat Association sanoi, että heidän on järjestä sen sijaan vuoden 2023 kilpailu Pattayassa.

Päätös tehtiin yhdistyksen verkkokonferenssissa 17. syyskuuta ja vahvistettiin, että Dragon Boat Racingin maailmanmestaruuskilpailut järjestetään Pattayalla elokuussa 2023.

"Hongkongin nykyiset karanteeni- ja vierailijoiden eristysjärjestelyt ovat edelleen tiukemmat kuin muissa maissa", ryhmä totesi.

Kiinan nolla-Covid-politiikan ansiosta suurin osa urheilutapahtumista, joihin liittyy suuria kokoontumisia, järjestetään vaikeuksiin, TPN huomauttaa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==--

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.