Lehdistötiedote: USTDA auttaa Thaimaata suunnittelemaan älykkäitä kaupunkeja

Seuraava on Yhdysvaltain Thaimaan suurlähetystön ja konsulaatin lehdistötiedote. Sisäiset lausunnot ovat omiaan.

Yhdysvaltain kauppa- ja kehitysvirasto myönsi tänään teknisen avun apurahan Thaimaan digitaalitalouden edistämisvirastolle (DEPA) edistääkseen älykkäiden kaupunkiprojektien ja kriittisen tieto- ja viestintäteknologian (ICT) infrastruktuurin kehittämistä Phuketille.

"Thaimaalla on kunnianhimoinen älykkäiden kaupunkien toimintaohjelma, ja USTDA on ylpeä saadessaan tehdä yhteistyötä DEPAn ja Phuketin maakunnan hallituksen kanssa saavuttaakseen tavoitteensa", sanoi Enoh T. Ebong, USTDA:n johtaja. "Auttamalla Phuketia ottamaan käyttöön näitä innovatiivisia ja huippuluokan ratkaisuja, meillä on myönteinen vaikutus thaimaalaisten ja miljoonien vuosittain vierailevien kansainvälisten matkailijoiden elämään. Työmme auttaa myös luomaan yhdysvaltalaisille yrityksille mahdollisuuksia toimittaa sellaisia ​​teknologioita ja palveluita, jotka vastaavat Phuketin erityistarpeita.

USTDA:n apu auttaa kehittämään teknisiä vaatimuksia ja yksityiskohtaisen strategian Phuket Smart City Data Platformin rakentamiselle, työkalulle, joka hyödyntää dataa ja teknologisia innovaatioita parantaakseen kaupungin hallinnan ja kansalaispalvelujen tehokkuutta ja vaikuttavuutta. Apu helpottaa Phuketin integroitujen toimintakeskusten ominaisuuksien ja ydin-ICT-infrastruktuurin päivittämistä, mukaan lukien liikenteenohjaus- ja hätäviestintäjärjestelmät, kuituoptiset verkot, datapalvelimet, pilvisiirto, kyberturvallisuus ja 5G.

"Tämä projekti on loistava esimerkki siitä, kuinka Yhdysvaltain ja Thaimaan kumppanuus voi edistää elinvoimaista digitaalista taloutta ja tarjota suoria etuja thaimaalaisille samalla kun se edistää Thaimaan pyrkimyksiä rakentaa vihreämpi, älykkäämpi ja arvokkaampi matkailuala", sanoi Gwendolyn J. Cardno, asiainhoitaja Yhdysvaltain Bangkokin-suurlähetystössä. "Yhdysvaltojen ollessa kumppanina Thaimaa voi hyötyä vuosikymmeniä kestäneestä amerikkalaisesta innovaatiosta ja menestyä tällä digitaalisen muutoksen aikakaudella."

DEPA:n puheenjohtaja ja toimitusjohtaja, tohtori Nuttapon Nimmanphatcharin lisäsi: "Tiiviissä yhteistyössä DEPA:n kanssa Phuket on ollut ennakoivasti omaksunut tarkoituksenmukaisia ​​teknisiä ratkaisuja parantaakseen kansalaistensa ja vierailijoidensa hyvinvointia ja taloudellista elinkelpoisuutta. Sekä USTDA:n että Phuketin maakunnan hallituksen vahvan tuen ansiosta olemme varmoja, että tämä tekninen apu johtaa pitkäaikaiseen kansalaiskeskeiseen digitaaliseen muutokseen ja vahvistaa siteitä kaikkien osapuolten välillä.

Phuket, saarimaakunta Etelä-Thaimaassa Andamaanienmeren rannalla, on yksi Kaakkois-Aasian suosituimmista turistikohteista, ja siellä vierailee vuosittain yli 10 miljoonaa kävijää. Phuket on yksi ASEAN Smart Cities Network -verkoston 26 virallisesta jäsenestä. Se on yhteistyöalusta, jossa ASEANin kymmenen jäsenvaltion kaupungit työskentelevät kohti yhteistä älykkään ja kestävän kaupunkikehityksen tavoitetta.

Tämä toiminta edistää tavoitteita Partnership for Global Infrastructure and Investment (PGII) kehittää ja ottaa käyttöön turvallisia tieto- ja viestintäteknologiaverkkoja ja -infrastruktuuria talouskasvun katalysoimiseksi ja avoimien digitaalisten yhteiskuntien edistämiseksi.

Yhdysvaltalaisten yritysten, jotka ovat kiinnostuneita jättämään ehdotuksia USTDA:n rahoittamasta teknisestä avusta, tulee käydä www.ustda.gov/work/bid-on-an-overseas-project.

###

Yhdysvaltain kauppa- ja kehitysvirasto auttaa yrityksiä luomaan työpaikkoja Yhdysvaltoihin viemällä yhdysvaltalaisia ​​tavaroita ja palveluita tärkeimpiin infrastruktuurihankkeisiin kehittyvissä talouksissa. USTDA yhdistää yhdysvaltalaiset yritykset vientimahdollisuuksiin rahoittamalla hankkeiden valmistelua ja kumppanuuksien rakentamista, jotka kehittävät kestävää infrastruktuuria ja edistävät talouskasvua kumppanimaissa.

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.