Pattaya Music on the Beach päätti eilen erinomaisiin marssibändikilpailuihin

KUVA: PRPATTAYA

Pattaya -

Yli kuusi koulujen marssibändiä eri maakunnista osallistui "Music on the Beach 2022" -tapahtumaan, joka saatiin viralliseen päätökseen Pattaya Beachillä eilen 18. syyskuuta.

Pattayan pormestari Poramase Ngampiches johti Music on the Beach 2022 -tapahtuman avajaisseremoniaa, jossa oli marssiyhtyekilpailuja ja kykyesityksiä kuudesta eri koulusta eri puolilla maata.

KUVA: PRPATTAYA

Kuuteen kouluun kuuluivat Suranaree Wittaya School Nakhon Ratchasima maakunnasta, Sothon Wararam Worawihan School Chachoengsaosta, Nakhon Ratchasima College of Dramatic Arts, Prachinratsaramrung School Prachinburista, Lampang Kanlayanee School Lampangista ja Assumption School Lampangista.

KUVA: PRPATTAYA

Kuten muutkin Pattayan viimeaikaiset tapahtumat, Pattaya Music on the Beach järjestettiin matkailun elvyttämiseksi ja pienyritysten tulojen luomiseksi. Kilpailuja oli kaksi, nimittäin "Beach Talent Showband" ja "Brass Theatre Battles".

Kaikki kuusi koulua palkittiin stipendeillä ensimmäisessä kilpailussa, kun taas Lampang Kanlayanee School ja Sothon Wararam Worawihan School voittivat ensimmäisen ja toisen sijan toisessa kilpailussa.

Pormestari kiitti jokaista bändiä päättäväisyydestä jatkaa kilpailua sateesta huolimatta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.