Loma Run on the Beach järjestetään 25. syyskuuta Jomtien Beachillä

Pattaya -

Loma Run on the Beach järjestetään Jomtien Beachillä 25. syyskuuta tavoitteena matkailun edistäminen ja ympäristönsuojelu.

Pattaya City teki yhteistyötä Human Help Network Foundationin kanssa tämän tapahtuman järjestämiseksi. Kilpailu ajetaan Jomtien Beachillä Pattayalla, Chonburissa, klo 5-9, 25. syyskuuta 2022.

Loma Run koostuu kolmesta matkasta, joista 5 kilometriä, 10 kilometriä ja 21 kilometriä. Jos olet jo ilmoittautunut, voit käydä hakemassa paitasi ja ruokalappusi Jomtien Palm Beach -hotellista 24. (ilmoittautuminen on jo päättynyt). Jokaisen rekisteröidyn on esitettävä todistus Covid-19-rokotetodistuksesta.

Käy Loma Run On The Beach 2022 lisätietoja.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.