Pattaya Festival saa uskomattoman vastauksen ensimmäisenä yönä

Pattaya -

Pattaya-festivaali päättyi eilen, syyskuun 16. päivänä, yli kymmenen tuhannen osallistujan ylivoimaisella tuella.

Noin 10,000 XNUMX ihmistä Pattayasta ja sitä ympäröivistä alueista kerääntyi Pattaya Beachille nauttimaan huikeasta paraatista, joka oli täynnä fantasiaasuissa pukeutuneita ihmisiä ja ylellisiä superautoja, ja konserteista, joita johti Thaimaan kuuluisa rockbändi Big Ass.

Pattayan pormestari Poramase Ngampiches johti avajaisseremoniaa eilen illalla. Hän kertoi The Pattaya Newsille, että paraatin sivuilla oli paljon turisteja sekä thaimaalaisia ​​että ulkomaalaisia, jotka nauttivat autoista ja marssibändeistä. "Tuntuu hyvältä nähdä Pattaya taas kiireisenä Covid-pandemian jälkeen", pormestari totesi.

Kaiken kaikkiaan Pattaya-festivaalin ensimmäinen ilta oli valtava menestys, koska se pystyi varmasti palvelemaan tehtäväänsä lisätä matkailua kaupungissa. Tapahtuma järjestetään myös tänä iltana. Voit tutustua artistikokoonpanoon tätä.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.