Bang Saen ei ole "villi kaupunki" ja on täysin turvallinen turisteille, Chonburin poliisi sanoo viruksen leviävän julkisen tappelun jälkeen

Saen Sukin alapiiri, Chonburi-

  Chonburin provinssin poliisi julkaisi virallisen lausunnon joidenkin thaimaalaisten tiedotusvälineiden, ei meidän, esittämän väitteen johdosta, että Bang Saenia syytettiin "villiksi kaupungiksi" keskiviikkona 14. syyskuuta levinneen julman julkisen tappelun johdosta.

Chonburin poliisi varmisti lausunnon yläosassa lihavoituin kirjaimin, että "Bang Saen ei ole villi kaupunki ja on täysin turvallinen turisteille.” Lausunnossa kuvattiin kauhistuttavaa tappelua, joka puhkesi Bang Saenin Saen Sukin osapiirissä Mueangin alueella Chonburissa syyskuun 14. päivän varhain.

Tapaus tallennettiin ja julkaistiin Facebookissa, ja siinä näkyy, kuinka suuri joukko täysi-ikäisiä miehiä hakkasi raa'asti 3-4 miespuolista opiskelijaa, kunnes he kaikki putosivat maahan ja menettivät tajuntansa. Video, joka sai laajan tuomion, julkaistiin viestillä "Onko Bang Saen matkailukaupunki vai villi kaupunki?"

Poliisin tiedotteen mukaan he saivat ilmoituksen kello 1 yöllä ja menivät välittömästi paikalle keskiviikkona lopettamaan tappelun. Epäillyt otettiin kiinni ja kuulusteltiin.

Chonburin poliisi myönsi, että molemmilla osapuolilla oli henkilökohtainen konflikti. Chonburin poliisi kuitenkin väitti, että molemmat osapuolet pääsivät rauhanomaiseen sopimukseen ryhtymättä oikeustoimiin. Tutkinta on käynnissä, ja kaikki uhrit ovat turvassa sairaalassa.

Poliisi vakuutti lausunnossaan, että he eivät laiminlyöneet velvollisuuttaan, koska he pystyivät pysäyttämään tapahtuman ennen kuin se laajenee. Tutkinta piti edetä huolellisesti, jotta se olisi oikeudenmukaista molempien osapuolten kannalta. Yksikään syyllinen ei tehnyt poikkeusta, Chonburin poliisi sanoi.

Lisäksi poliisi pyysi Thaimaan tiedotusvälineitä tarkistamaan kaikki tosiasiat ennen julkaisemista, koska tällainen väite voisi vahingoittaa Bang Saenin matkailukuvaa. He myös kehottivat ihmisiä soittamaan numeroon 191 tai 038-385412, jos he havaitsevat vastaavan tapauksen. Lausunnon lopussa Chonburin poliisi toisti: "Bang Saen ei ole villi kaupunki, voit olla varma."

Lainvalvontaviranomaiset eivät paljastaneet asianosaisten nimiä tai sitä, mikä konfliktin sytytti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.