Thaimaan puolustusministeri vierailee tulva-alueilla Rayongissa antaakseen sotilaallista tukea

KUVA: Matichon verkossa

Rayongin maakunta -

Puolustusministeri Prayut Chan-o-cha, joka on pidätetty pääministerin tehtävistään odottaessaan perustuslakituomioistuimen päätöstä toimikaudestaan, vieraili Rayongin maakunnassa tarjoamassa sotilaallista tukea ja kohottaakseen tulvista kärsineiden paikallisten moraalia perjantaina 16. syyskuuta.

Yli 25,000 XNUMX kotitaloutta Rayongin provinssin kuudella alueella on jäänyt peräkkäisten sateiden ja nousuveden alle viime päivien aikana, sanoi puolustusministeri Prayut Chan-o-chan tiedottaja ministerin tapaamisen jälkeen tänä aamuna kärsineiden paikallisten kanssa. .

Ministeri pyysi upseeria jatkamaan apuaan ravinnon ja suojan tarjoamisessa Thap Ma -seudun asukkaille. Prayut kertoi paikallisille tiedotusvälineille: "Haluan, että virkailijat suunnittelevat etukäteen tulvien torjumista. Ihmisten, joiden täytyy matkustaa tulva-alueiden ohi, tulee olla varovaisia ​​tulvavesien mukana tulevista sairauksista, kuten leptospiroosista."

Sitten hän jatkoi Thap Ma -sairaalan vuodepotilaiden moraalin parantamista ja ojensi heille pusseja perustarpeita varten.

Tiedottajan mukaan 1,200 30 sotilasta, 42 sotilasautoa, XNUMX venettä ja monia ambulansseja lähetettiin auttamaan ihmisiä Rayongin maakunnassa.

Samaan aikaan apulaisterveysministeri Satit Pitutecha antoi haastattelun Rayongin nykyisestä tulvatilanteesta. Hän sanoi: "Useimmat sairaaloista, kuten Rayong Hospital ja Tambon Health Promoting Hospital, ovat edelleen täysin toiminnassa. Vaikka jotkut haluavat jäädä kotiin puolustamaan omaisuuttaan, se on ihan ok, koska lääkintähenkilöstö on halukas tarjoamaan kotihoitopalveluja."

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.