Chanthaburin asukkaan istutukselle tunkeutunut villinorsu tallasi kuoliaaksi metsänhoitajan keskiviikkona

Chantaburi -

Metsämies kuoli, kun villinorsu hyökkäsi hänen kimppuunsa longan-puutarhassa Pong Nam Ronin alueella Chanthaburin maakunnassa keskiyöllä keskiyöllä, syyskuun 14. päivänä.

Apulaispiiripäällikkö Mongkol Lertphonthip sekä useiden kansallispuistojen poliisit ja vapaaehtoiset pelastustyöntekijät saapuivat paikalle noin kello 00. sen jälkeen, kun Pong Nam Ronin alapiirin kylän päällikkö ilmoitti tapauksesta.

Miehen ruumis löydettiin ja tunnistettiin myöhemmin Somphop Sri-Ngamiksi, 42, joka oli metsänhoitaja Khlong Khrua Wai Wildlife Sanctuarysta. Hänen ruumiistaan ​​löydettiin useita elefanttien hyökkäysten aiheuttamia haavoja. Elefantin jalanjälkiä, lantaa ja ruokametsästyksen jälkiä löydettiin myös kaikkialta tapahtumapaikalta.

Somphopin kollegan mukaan upseeri partioi alueella tarkistaakseen jälkiä villinorsuista, joiden kerrotaan tulevan etsimään ruokaa longan-viljelmältä, ennen kuin norsu hyökkäsi hänen kimppuunsa tehtäviensä aikana.

Hänen ruumiinsa vietiin alun perin ruumiinavaukseen, kun Pong Nam Ronin piirihallinnon, Khlong Khrua Wai Wildlife Sanctuaryn ja vastaavien virastojen virkamiehet tutkivat ja tarkkailivat elefanttilaumaa, joka tunkeutui asukkaan istutusalueelle ennen kuin aikoivat työntää ne takaisin metsään. .

Paikalliset tiedotusvälineet raportoivat myös, että tämä oli toinen traaginen kuolema, jonka villi norsu tappoi tässä kuussa sen jälkeen, kun ensimmäinen tapaus oli 66-vuotias munkki 11. syyskuuta.

Kuva: Nation TV

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.