Pattaya Music on the Beach järjestetään 18. syyskuuta

Pattaya -

Pattaya City valmistautuu toiseen musiikkitapahtumaan, "Pattaya Music on the Beach", joka järjestetään ensi sunnuntaina 18. syyskuuta.

Pattayan pormestari Poramase Ngampiches ilmoitti virallisesti eilen, 13. syyskuuta, Pattayan pormestari Poramase Ngampiches Pattayan terminaalissa 21. Hänen mukaansa Music on the Beach on toinen upea musiikkitapahtuma, jonka tavoitteena on kohottaa matkailua ja tuottaa tuloja paikallisille yrityksille lähes kahden vuoden jälkeen. pakkosulkeminen COVID-19:n vuoksi.

Pattaya Music on the Beach järjestetään Pattaya Beachillä sunnuntaina 18. syyskuuta. Pattaya News tarjoaa täydellisen aikataulun, artistien kokoonpanon ja mahdollisen tiesulkutiedot, kun ne ovat saatavilla.

Tapahtuman kohokohta on marssibändikilpailut ja lahjakkuusshow.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.