19-vuotias thaimaalainen raskaana oleva nainen löydettiin kuolleena lammikosta Rayongissa tiistaina, tutkinta käynnissä

Rayong –

19-vuotiaan raskaana olevan naisen ruumis löydettiin kellumasta Nong Waenin lampista Klaengin alueella Rayongista tiistaina 13. syyskuuta.

Klaengin poliisiaseman virkamiehet ja vapaaehtoiset pelastustyöntekijät saapuivat paikalle sen jälkeen, kun paikallinen asukas löysi lammikosta tuntemattoman ihmisruumiin.

Ruumis löydettiin makuulla kasvot alaspäin, yllään lyhythihainen t-paita ja mustat housut, ja hänet tuotiin esille ennen tarkastusta. Alkutarkastuksessa paljastettiin haavoja hänen huulissaan ja kaulassaan sekä jälkiä näennäisestä kuristumisesta.

Tiistai-iltapäivällä everstiluutnantti Pratipat Phumilee, Klaengin poliisiaseman komentaja, paljasti tutkinnan tuloksen, että kuollut oli Kritsana, jonka sukunimi ilmoitettiin toimitukseksemme mukaisesti. Hän oli 19-vuotias ja asuu tällä hetkellä vuokratalossa Thang Kwianin osa-alueella, joka sijaitsee noin 3 kilometrin päässä tapahtumapaikalta, 22-vuotiaan aviomiehensä Peerapongin kanssa.

Aviomies kertoi viranomaisille kuulustelun aikana, että hän matkusti aiemmin töihin Nakhon Si Thammaratiin ja palasi Rayongiin noin kello 5 aamulla. Hänen vaimonsa oli viidennellä raskauskuukaudellaan ja hänen odotettiin lähtevän kotoa tapaamaan jotakuta noin klo 00.

Hän kertoi myös, että hän ja hänen tyttöystävänsä pysyivät harvoin yhdessä työn takia. Mutta Kritsana oli taipuisa henkilö ja usein muut pettivät häntä. Viimeksi hän otti häneen yhteyttä videopuhelun kautta tapahtumaa edeltävänä iltana.

Poliisi tutkii parhaillaan CCTV-materiaalia ja kuulustelee todistajia. He tekevät yhteistyötä provinssin oikeuslääketieteen ryhmän kanssa tapauspaikan tutkimiseksi. Poliisi näytti varmistavan, ettei Peerapong ollut Rayongissa tapahtumahetkellä.

Kuva: Manager Online

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.