Olympiapäivä päättyy satojen juoksijoiden kanssa Pattaya Beachillä

KUVA: PRPATTAYA

Pattaya -

Sadat juoksijat kerääntyivät Pattaya Beachille osallistumaan olympiapäivän kilpailuun, joka päättyi virallisesti lauantaina 10. syyskuuta.

Olympiapäivän kilpailu käytiin Pattaya Beachillä varhain lauantaiaamuna. Se oli houkutellut satoja juoksijoita ympäri kaupunkia sekä Pattayan lähistöltä. Kisa koostui eri lajeista, mutta kohokohdat olivat 5 kilometrin ja 2.8 kilometrin juoksu.

KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA

Ensimmäisen osakilpailun lopussa mitalit jaettiin kolmelle ensimmäiselle maaliviivan ohittaneelle miehelle ja kolmelle naiselle sekä toisessa kilpailussa ensimmäiselle kymmenelle miehelle ja naiselle.

KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA

Tämän lisäksi oli muita urheilulajeja, kuten koripallo, rantalentopallo, rantatennis, nyrkkeily ja paddleboarding, joita Pattayan pormestari Poramase Ngampiches piti menestyneinä ja sanoi paikallisten mediakanavien kautta,

”Olen yllättynyt osallistujamäärästä. Olen kiitollinen kaikille, jotka tulivat kisaan ja auttoivat keräämään roskat rannalta. Tämä on valtava menestys, ja lisää tulee olemaan."

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.