Matkusta edullisesti ja luotettavasti Bangkokista Pattayaan ja muualle Thaimaahan Patsornchai Tourilla

Thaimaa -

Vastuuvapauslauseke: Seuraava on mainos Patsornchai Tourista – bussivuokrauspalvelusta ja tilausbussipalvelusta Thaimaassa, joka tarjoaa bussiliikennettä Bangkokista Pattayaan.

Kasvua linja-autovuokrauksessa Thaimaa ei ole koskaan kokenut

Uusi koronavirus on pysäyttänyt maailmanlaajuisen matkustamisen käytännössä. Viime aikoina matkustusrajoituksia on asteittain purettu, mutta tällä on ollut erittäin haitallisia vaikutuksia Thaimaan talouteen, ja tämän valossa hallitus on käynnistänyt ohjelmia paikallisen matkailun edistämiseksi valtakunnallisesti, kuten maakunnalliset hotellituet ja lisää linja-autojen vuokraamista Bangkokiin. Henkilökohtaisesti uskon, että useammat ihmiset voisivat hyötyä paikallisesta matkustamisesta, ja uskon, että Patsornchai Tourin ihmiset olisivat samaa mieltä. Kuuluisten, voimakkaasti markkinoitujen turistinähtävyyksien lisäksi on paljon piilotettuja helmiä, joista harvoin puhutaan, mutta niissä on yhtä paljon nähtävää ja tehtävää kuin suosituimmissa kohteissa. Nämä paikat voivat olla vaikeammin saavutettavissa, mutta a bussivuokraus Bangkok Hinta tarjousten pitäisi tehdä temppu. Katsotaan nyt, mihin Patsornchai Tour, linja-autovuokrauksen edelläkävijä Thaimaa on harvoin ennen nähnyt, useimmiten toimittaa asiakkailleen, koska he ovat myös aina kannattaneet enemmän paikallista matkustamista.

Vaikka kansainvälinen matkailu alkaa taas löytää jalkojaan, monet paikalliset ovat silti päättäneet matkustaa paikallisesti toistaiseksi, olipa kyse sitten hallitusten kannustavasta politiikasta tai jatkuvasta pelosta Covid-tartunnan saamisesta ulkomaille. Tällä on ollut odottamaton vaikutus, koska ystävät ja perheet matkustavat useammin yhdessä, koska paikallismatkailu on paljon helpompi järjestää, edullisempi ja kätevämpi. Useimmat Thaimaan bussivuokraamot eivät kuitenkaan ole täydellisiä 20- tai 30-paikkaisia ​​linja-autoja, jotka sopivat parhaiten tällaisille matkoille. Patsornchai Tour on kuitenkin pitkään kannattanut paikallista matkailua, ja siksi ne ovat olleet hyvin valmistautuneita vastaamaan tähän uuteen kysyntään: heidän 20- ja 31-paikkaiset bussinsa ovat täydellinen tapa paeta kaupungin hälinästä. .

Katsotaanpa näitä kahta mallia hieman tarkemmin, ja mihin ne tarkalleen ottaen yleensä ovat matkalla?

Onko pienempi tie eteenpäin?

Vuokrattavat 20- ja 31-paikkaiset linja-autot ovat itse asiassa 2 pienimmistä busseista, joita löydät kaikkialta, mukaan lukien Patsornchai Tour. Pienentyneen kapasiteetin ansiosta se sopii paremmin ystäville tai suurille, suurperheille viikonloppumatkoille tai jopa nopeille päiväretkille.

Vaikka niiltä puuttuu paljon suurempien kollegoidensa kapasiteetti, heiltä ei puutu mitään mukavuuksia, ja niitä pidetään yleensä turvallisempina, koska ne ovat vakaasti alempana maassa, minkä lisäetuna on se, että ne pystyvät kulkemaan epätasaisessa maastossa ja jyrkemmissä rinteissä. . Niillä on myös lisäetu, että ne ovat nopeampia ja helpompia desinfioida ajon jälkeen.

Kun aiemmin 40-paikkaista linja-autoa ei ehkä kannattanut vuokrata ystävien kanssa retkelle, nämä uusimmat lisäykset ovat polttoainetehokkaampia, niissä on runsaasti säilytystilaa ja mikä tärkeintä, pienempi koko sopii täydellisesti luokkakokous, ison perheen matkat, jotka ovat nykyään yhä suositumpia, koska kansainvälinen matkustaminen ei ole vaihtoehto. Yhdessä matkustaminen säästää myös yksin ajamisen väsymystä, ja kaikki jakavat polttoainekustannukset, mikä tekee tästä myös ympäristön kannalta paremman vaihtoehdon.

Myös laivan viihde on huippuluokkaa: Android-käyttöliittymä, premium-äänijärjestelmät, ilmainen Wi-Fi laivalla ja pikalatausportit jokaisella istuimella takaavat, että pitkätkin matkat tuntuvat lyhyeltä matkalta. Tämä turvallisuuden ja hauskuuden yhdistelmä on tehnyt 20- ja 31-paikkaisista malleista viikonlopun merenrantamatkojen rakkaat.

Merestä puheen ollen

Jotkut suosituimmista kohteista, joita usein pyydetään, ovat Pattaya ja Phuket, ja hyvistä syistä.

Pattaya on itse asiassa vain lyhyen 100 km:n päässä Bangkokin keskustasta. Pattayaa pidetään usein erehtyvänä maakunnaksi, mutta se on itse asiassa kaupunki Chonburissa. Lyhyen matkan päässä kaupungista tekee Pattayasta erittäin suosittu viikonloppukohde sekä paikallisille että ulkomaalaisille. Pattaya Beach ja Jomtien Beach ovat epäilemättä alueen tunnetuimpia rantoja, ja tarjolla on lukuisia merenrantaravintoloita ja 24h-baareja, joista valita. Se, mikä todella erottaa Pattayan muista merenrantakohteista, on kuitenkin maailmankuulu vilkas yöelämä: kävelykatu on epäilemättä yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä, jotka tuovat turisteja rantakaupunkiin. Hiekka ja aurinko vievät päiväsi ja kävelykatu ja yöelämä pitävät sinut kiireisenä auringonlaskun jälkeen, joten Pattaya on monella tapaa kaupunki, joka ei todellakaan nuku koskaan. Jos merenranta ei kuitenkaan ole valintasi, Pattaya on myös Thaimaan parhaiden golfkenttien koti. Lempeä merituuli ja mäkiä ovat vain osa syistä, miksi Siam Country Clubin Old Course isännöi Honda LPGA Classicia. Patsornchai Tour tuntee kaikki nämä kohokohdat hyvin Pattayan suurina faneina, joten voit olla varma, että heiltä saa myös vinkkejä ja suosituksia.

Phuket on kuitenkin paljon, paljon alempana etelässä: se on itse asiassa reilut 850 kilometriä Bangkokista, joten se sopii paremmin muutaman päivän lomalle. Pattayalla rannat ovat Thaimaanlahden puolella, kun taas Phuketin koskemattomat valkohiekkaiset rannat päin ovat Andamaanienmeren smaragdivedet, jotka yleisesti tunnustetaan olevan paljon kauniimpia. Tuoreet kala- ja äyriäisruoat, snorklaus ja saarihyppelyt ovat ehdottomia, kun vierailet tällä paratiisisaarella. On myös erittäin suositeltavaa majoittua merenrantakohteessa kokeaksesi thaimaalaisen vieraanvaraisuuden huipentuma, ja tietysti nauttia aidosta thai-hieronnasta. Ymmärrät hyvin nopeasti, miksi palvelumme on tunnettu kaikkialla maailmassa, mutta tarjolla on myös paljon halvempia vaihtoehtoja, jotka saavat sinut tuntemaan olosi yhtä tervetulleeksi. Paljon vähemmän tunnettu, mutta mielestämme yhtä jännittävä aktiviteetti, jota voit tehdä Phuketissa, on norsujen näkeminen. Mikset viettäisi päivää poissa kimaltelevilta rannoilta ja rentoutuisi näiden kauniiden olentojen kanssa? Phuketissa on kolme norsujen suojelualuetta, ja sen voidaan sanoa toimivan suojelu- ja koulutushankkeina, jotta voimme ymmärtää paremmin näitä majesteettisia eläimiä. Tämä ei todellakaan ole ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, kun ihmiset puhuvat Phuketin saaresta, mutta mielestämme se on aktiviteetti, jota ei kannata jättää väliin. Saari on itse asiassa Thaimaan suurin, ja jotkin näistä kohokohdista eivät ole helpoimmin saavutettavissa, joten miksi et jättäisi matkustamista Patsornchai Tourille ja nauti kaikesta hauskasta huoletta?

Mikä tahansa Bangkokista vuokrattava bussi noutaa sinut ja vie sinut perille, mutta Patsornchai Tourin hyvät ihmiset menevät askeleen pidemmälle. Heillä on liikenteen solmukohdat näissä kahdessa maakunnassa erittäin epätodennäköisen hätätilanteen sattuessa, ja heidän kuljettajansa saavat myös nukkua oikeissa sängyissä, joten he ovat virkeitä ja voivat työskennellä parhaalla mahdollisella tavalla vuorojen aikana, kun taas useimmat vuokrausyritykset ovat tyytyväisiä kuljettajiensa antoon. nukkua bussissa. Työntekijöiden hyvinvointi otetaan Patsornchai Tourilla erittäin vakavasti, ja valitsemalla heidät luot ennakkotapauksen muille tulevaisuudessa. Itse asiassa nämä eivät ole ainoita paikkoja, joita heillä on kaikkialla Thaimaassa, joten riippumatta siitä, minne päätät mennä, voit olla varma, että heidän kuljettajansa ovat aina parhaassa mahdollisessa kunnossa tarjotakseen sinulle sellaista palvelua, jota olet tottunut odottamaan Patsornchailta. Kiertue.

Matkusta Patsornchai Tourin kanssa

Edullinen, ystävällinen, luotettava. Nämä ovat joitain yleisimmin käytetyistä sanoista, joita kuulet Patsornchai Tourista. Ystäväni ja minä emme ole koskaan pettyneet heidän palveluunsa, ja he todella välittävät siitä, että sinulla on hauskaa. Heidän kuljettajansa näyttävät tyytyväisiltä ja innokkailta auttamaan, ja valmentajat ovat aina moitteettomassa kunnossa.

Bussivuokrauspalvelu Bangkok, tilausbussipalvelu Thaimaassa, Patsornchai Tourilla

https://www.PatsornchaiTour.com/en

WhatsApp Business numerossa +6681-493-5599

 

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.