Rayongin maakunnassa sadat kotitaloudet ovat kärsineet massiivisista tulvista

KUVA: Matichon

Rayongin maakunta -

Rayongin maakunnassa sadat kotitaloudet ovat kärsineet massiivisista tulvista, jotka ovat jatkuneet syyskuun 7. päivästä lähtien.

Tänään, syyskuun 10. päivänä, Rayongin kuvernööri Channa Iamsaeng on nimennyt 17 osapiiriä Rayongin 4 piirissä "katastrofin koettelemuksiksi" alueiksi, mukaan lukien Mueangin alue, Ban Khain alue, Wang Chanin alue ja Klaengin alue, koska alueet ovat olleet jatkuvasti tulvinut keskiviikosta, syyskuun 7. päivästä lähtien.

Yli 100 kotitaloutta 83 kylässä on katkaistu sähköt useiksi päiviksi turvallisuussyistä, mutta onneksi useimmat suuret tiet ovat jo voineet avata tuoreiden raporttien mukaan.

Klaengin alueen asukkaat ovat edelleen huolissaan sateesta, joka on nyt lakannut syyskuun 10. päivänä, mutta taivas on edelleen pilvinen.

Tulvavedet Mueangin, Ban Khain ja Wang Chanin alueilla ovat vähitellen väistyneet, mutta kuvernööri neuvoo silti kansalaisia ​​pysymään valppaina.

Paikalliset, joiden kiinteistöt ja sato ovat vahingoittuneet, vaativat valtiolta korvauksia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.