Pattayan pormestari pitää lehdistötilaisuuden ilmoittaakseen Pattaya Festivalista

Pattaya -

Pattayan pormestari piti suuren lehdistötilaisuuden eilen illalla ilmoittaakseen Pattayan festivaalin saapumisesta.

Konferenssi pidettiin Terminal 21:n mallikiitoradalla eilen 10. syyskuuta Pattayan pormestari Poramase Ngampichesin johdolla.

Pormestari kertoi The Pattaya Newsille: "Pattayan festivaali on yksi yrityksistäni, jonka tavoitteena ei ole vain elvyttää Pattayan taloutta, joka on vahingoittunut COVID-19:n vuoksi, vaan myös saada takaisin menetetty elinvoima ja energia."

Tapahtuman on määrä olla täynnä monia aktiviteetteja, kuten paraati, tunnettujen marssibändien taisteluita ja konsertteja "Big Ass" ja "Buddha Bless" - edellinen retrothai-musiikkibändi, jälkimmäinen hip hop -yhtye - sekä monia muita EDM-tyylisiä DJ:itä.

Pattaya-festivaali järjestetään 16.-17. Pattaya Beachillä ilmaisella sisäänpääsyllä. Kaikkia rohkaistaan ​​tulemaan auttamaan kaupunkia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.