Pattayan olympiapäivä lähestyy ensi lauantaina 10. syyskuuta

KUVA: Thaimaan olympiapäivä

Pattaya -

Syyskuun alku ei tule olemaan yhtä kiireinen kuin viimeinen kuukausi, sillä Pattayan olympiapäivä odottaa tapahtuvansa tänä lauantaina 10. syyskuuta.

Tapahtumassa nähdään erilaisia ​​urheilulajeja, kuten juoksua, kilpakävelyä, vesihiihtoa, nyrkkeilyä, purjelautailua jne. Paitsi, että luvassa on eksklusiivinen konsertti, jota johtaa kaksi tunnettua thaimaalaista tähteä, "Tono" ja "Nicha, ”, joka esiintyy tapahtumassa saadakseen pelin päätökseen.

KUVA: Thaimaan olympiapäivä

Kaikenikäiset ja urheilullisista kyvyistä riippumatta kutsutaan tähän tapahtumaan nauttimaan viileästä tunnelmasta Pattaya Beachillä ensi lauantaina Central Pattayan ostoskeskuksen edessä. Sisäänpääsy on ilmainen!

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Tämän artikkelin alkuperäinen versio julkaistiin sisarsivustollamme Pattaya Unpluggedissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.