70-vuotias humalassa väitetty brittimies tappoi yhden ja loukkaantui auto-onnettomuudessa Rayongin maakunnassa

KUVA: ท้องถิ่น หนังสือพิมพ์ข่าวระยอง

Rayongin maakunta -

70-vuotias humalassa väitetty brittimies tappoi yhden thaimaalaisen ja loukkaantui vakavasti usean auton kolarissa Rayongin maakunnassa.

Pelastuspalveluryhmä ja Rayongin poliisi kiiruhtivat kuolemaan johtaneeseen liikenneonnettomuuteen Suan Son-Ban Phe Roadilla Mueangin alueella Rayongin maakunnassa maanantaina 5. syyskuuta.

KUVA: ท้องถิ่น หนังสือพิมพ์ข่าวระยอง

Onnettomuuspaikalla löydettiin hopeinen avolava-auto makaamassa matkustajan kyljellä. Kuljettaja, brittiläinen mies, löydettiin sisältä ja näytti olevan vahvasti päihtynyt, Pol. Kapteeni Nattawat Ngobudda Paen poliisiasemalta sanoi. Hänet tunnistettiin myöhemmin Stephen P:ksi, 70.

KUVA: ท้องถิ่น หนังสือพิมพ์ข่าวระยอง

Läheltä löydettiin kaksi thaimaalaista jalankulkijaa, Niran Pramuan, 53, ja Sakchai (sukunimeä ei annettu), 32. Stephenin kerrottiin osuneen heihin ja he saivat vakavia vammoja. Niran kuoli paikan päällä ja hänet kuljetettiin Rayongin sairaalaan yhdessä toisen eloonjääneen uhrin kanssa. Ulkomaalainen kuljettaja vaurioitti myös 2 polkupyörää ja 2 autoa.

KUVA: ท้องถิ่น หนังสือพิมพ์ข่าวระยอง

Silminnäkijöiden mukaan kaksi uhria seisoivat Stephenin kuorma-auton takana, joka oli pysäköity rannan viereen, kun Stephen yhtäkkiä peruutti autonsa ja törmäsi molempiin ja paiskasi heidät lyhtypylvääseen. Sitten hän syöksyi eteenpäin ja törmäsi paikallaan oleviin pyöriin ja autoihin ennen kuin kaatui.

Lehdistön aikaan epäilty oli Rayongin poliisin pidätettynä alkoholitestiä ja oikeuskäsittelyä varten. Paikalliset asukkaat valittivat, että epäilty oli paikallisesti tunnettu ja hänen väitettiin aina humalassa ajaneen väärää kaistaa.

Tänään (5. syyskuuta) on myös ensimmäinen täytäntöönpanopäivä muutettu maaliikennelaki, jossa rattijuopumuksesta määrätyt sakot ja rangaistukset ovat paljon ankarampia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.