Ulkomaalainen kuljettaja kuoli sedanin ja lava-auton törmäyksessä Chonburissa

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pongin alapiiri, Chonburi -

Tuntematon ulkomaalainen kuljettaja kuoli välittömästi, kun hänen porrasautonsa törmäsi lava-autoon Pongin seudulla.

Pattaya Sawang Boriboon -pelastustyöntekijät saapuivat kuolemaan johtaneelle liikenneonnettomuuspaikalle Banglamungin Pongin osa-alueella myöhään illalla eilen 3. syyskuuta auttamaan ulkomaalaista miestä, joka loukkaantui vakavasti auto-onnettomuudessa.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Raporttien mukaan uhri ajoi mustaa Nissan-sedania, joka poikkesi kaistaltaan ja törmäsi thaimaalaisen pariskunnan, Sanoh Phosrithongin, 68, ja Nuart Chansin, 66, mustaan ​​Nissan Navara -lava-autoon.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pariskunta oli terve ja terve, mutta ulkomaalainen kuljettaja, jota ei vielä lehdistön aikaan tunnistettu, todettiin kuolleeksi paikan päällä saamiinsa vammoihin. Pakettiautossa ajanut Nuart sanoi, että kuollut kuljettaja saattoi nukahtaa ratissa, kun hän yhtäkkiä ylitti kaistan ja törmäsi häneen.

Pattayan poliisi ilmoitti tarkistavansa CCTV-materiaalia onnettomuuden tarkan syyn selvittämiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.