Chiang Rain pubiratsia löydettiin yli 300 alaikäistä ja kolme varauloskäyntiä lukittuina

KUVA: MGR ภาคใต้

Chiang Rai -

Virkamiehet tekivät ratsian yökerhoon Chiang Raissa varhain tänä aamuna (3rd), jossa he löysivät yli 300 alle 20-vuotiasta teini-ikäistä ja kolme hätäuloskäyntiä oli lukittu.

Viranomaiset tekivät ratsian yökerhoon Rat Bamrung Roadilla Chiang Rain kaupungin kunnassa kello 1. He löysivät 00 alle 325-vuotiasta teini-ikäistä yökerhosta. Alin ikäraja oli 20 vuotta. Kolme hätäuloskäyntiä oli lukittu.

Yökerhoyrittäjä, jonka nimeä virkailijat eivät ole kertoneet, on syytettynä ainakin alle 20-vuotiaiden palvelujen käyttömahdollisuuksista, alkoholin tarjoilusta alaikäisille asiakkaille ja alkoholin tarjoilusta lain ylittävästä tuntirajasta.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio julkaistiin sisarsivustollamme, TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.