Yksityinen koulutuskomission toimisto perustaa tutkintakomitean tutkimaan Chonburin koulubussista löydetyn seitsemänvuotiaan opiskelijan traagiseen kuolemaan osallistuneita henkilöitä

KUVA: workpointnews

Chonburi -

Yksityisen koulutuskomission (OPEC) toimisto asetti torstaina 1. syyskuuta tutkintakomitean tutkimaan koulun henkilökuntaa, opettajia ja henkilöstöä. seitsemänvuotiaan naisopiskelijan traaginen kuolema, joka löydettiin kuolleena Chonburin yksityiskoulun koulubussista / pakettiautosta tiistaina.

OPECin pääsihteeri Peerasak Rattana paljasti, että hän ja hänen tiiminsä saapuivat kouluun aluksi kuulustelemaan aluksella olevaa opettajaa huolehtiakseen opiskelijoista ja koulun henkilökunnasta saatuaan ilmoituksen tapauksesta.

Heidän mukaansa kyydissä oli yhteensä seitsemän opiskelijaa ja kuollut opiskelija oli kuudes henkilö, joka nousi bussiin ja istui yhdelle paikalle. Poimittuaan viimeisen opiskelijan nuori tyttö vaihtoi istuimen takapenkille. Kouluun saapuessaan oppilaat nousivat bussista ja opettaja ja kuljettaja olivat ajoneuvossa pysäköimässä sitä autotalliin.

Noin kello 4 opettaja palasi ajoneuvoon tarkastamaan linja-auton ennen lasten kotiin viemistä ja löysi oppilaan makaamassa ajoneuvossa. Kysyessään muilta bussissa olevilta oppilailta he olettivat, että tyttö nukkui eikä herännyt siihen mennessä, kun heidän piti jäädä pois kouluun.

KUVA: Bangkokbiznews

Pääsihteeri totesi myös, että koulu myönsi laiminlyönnin ja oli halukas tarjoamaan korvauksia ja oikeussuojakeinoja lapsen vanhemmille ja perheelle, kun taas OPEC tarjoaisi vanhemmille apua ja apua mahdollisimman paljon, mukaan lukien erityinen tutkintakomitea. löytää tapahtuman syy.

– Opetusministeri esitti syvimmät osanottonsa tapauksen johdosta. OPEC asetti myös ministerin määräyksen mukaisesti tutkintakomitean tutkimaan tapahtumapaikkaa ja tutkimaan lisää tapaukseen liittyviä johtopäätöksiä. Asian odotettiin valmistuvan seitsemän päivän kuluessa, Peerasak lisäsi.

Opetusministeri Treenuch Thienthong // KUVA: Naewna

Sillä välin opetusministeri Treenuch Thienthong määräsi provinssien koulutusvirastot valtakunnallisesti tutkimaan ja suorittamaan satunnaisesti koulubussien turvallisuustarkastuksen provinssin eri kouluissa varmistaakseen, ovatko ne ministeriön määräysten mukaisia.

Ministeri myös valtuutti Office of Vocational Education Commissionin (OVEC) koordinoimaan sen piiriin kuuluvien yksityisten ja julkisten oppilaitosten kanssa valtakunnallisesti innovatiivisia laitteita, joilla estetään ja autetaan lapsia joutumasta loukkuun ajoneuvoon tulevaisuudessa käytännön käyttöä varten.

Treenuch totesi: ”Ministössä tehtiin tutkimusta ja todettiin, että osaa ammatillisten opiskelijoiden innovaatioista voidaan soveltaa, kun vastaava tilanne sattui pienten lasten kohdalla. Innovaatiot ovat kuitenkin vain väline lasten auttamiseksi. Mutta näin traagisen onnettomuuden ei pitäisi koskaan tapahtua. Koulun henkilökunnan ei tule laiminlyödä velvollisuuttaan huolehtia kaikista opiskelijoista ja noudattaa opetusministeriön määräyksiä koulubussien valvonnasta ja käytöstä.

"Opettajien, jotka huolehtivat oppilaista ja kuljettajista, on tarkistettava oppilaiden lukumäärä ja päivämäärä ja kellonaika noustessaan bussiin ja poistuessaan bussista jokaisella matkalla valvoakseen ja tarjotakseen turvallisuutta opiskelijoille koko matkan ajan", Treenuch päätti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.