Kolmivuotias lapsi sai vakavan sähköiskun koskettuaan metalliketjuun Bang Sarayn rannalla

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Sattahip -

Kolmivuotias lapsi sai vakavan sähköiskun koskettuaan metalliketjuun Bang saray Beachin lähellä Sattahipissa ja joutui sairaalaan.

Paikalliset tiedotusvälineet vierailivat Pornchita Sawang-romin, 22, luona sairaalassa tänään 1. syyskuuta, kun tarina hänen köyhästä kolmevuotiaasta pojastaan, joka sai sähköiskun koskettuaan metalliketjuun ja sai vammoja, herätti kritiikkiä Thaimaan sosiaalisessa mediassa.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pornchitan mukaan kauhistuttava tapaus tapahtui noin kello 8 30. elokuuta Sattahipin kaupunginosassa Chonburissa. Hänen poikansa käveli hänen kanssaan Bangsaray Beachillä ja tuli katsomaan rannalla olevaa potkurimuistomerkkiä, joka oli koristeltu kahdella aidalla ja metalliketjuilla.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Yhtäkkiä kolmivuotias poika huusi kivusta ja yllätti äitinsä tarttuttuaan yhteen metalliketjuun. Äiti sanoi, että laupias samarialainen saavutti poikansa onneksi ensin ja veti hänet pois ketjusta, mikä pelasti hänet vakavilta vammilta. Nimetön samarialainen kertoi myös tunteneensa sähköiskun koskeessaan lasta.

Paikallisen median mukaan poika sai palovamman kämmenensä. Hän toipui edelleen sairaalassa lehdistön aikaan.

Valokuva: Naewna

Paikalliset tiedotusvälineet kävivät tarkastamassa potkurin muistomerkkiä ja löysivät paljaan metalliaidan yhteydessä olevan langan. Johto oli täysin repeytynyt ja saattoi järkyttää ketään, varsinkin sadepäivänä, joten Bangsarayn osapiirin virkaa tekevä kunnanjohtaja Peng Buahom kutsuttiin käsittelemään asiaa.

Aluksi virkamies sanoi, että hän kattaisi kolmivuotiaan sairauskulut ja ohjaisi kaupungin työntekijät korjaamaan johdon. Bangsarayn viranomaiset pyysivät anteeksi tapausta, Peng sanoi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.