50-vuotias lava-auton kuljettaja syöksyi viemäriojaan ja kuolee Chonburissa

KUVA: ข่าวคนชล

Muaengin alue, Chonburi -

50-vuotias lava-auton kuljettaja syöksyi viemäriojaan ja kuoli. Onnettomuuden syynä oli sade ja liukas tie, poliisi kertoi The Pattaya Newsille.

Pol. Everstiluutnantti Ratchapol Ratchavakan Don Hua Lon poliisiasemalta ja pelastuslaitokselta kiiruhtivat liikenneonnettomuuspaikalle Sattaphong – Don Hua Lo Roadilla Don Hua Lorin osa-alueella Mueangin alueella, Chonburissa.

KUVA: ข่าวคนชล

Onnettomuuspaikalla poliisi löysi kaatuneen mustan Isuzu Mu X -avoauton upotettuna viemärikanavaan. Pelastuspalvelut sukelsivat sitten ja pelastivat Anucha Konggatin, 50, joka oli loukussa autossa, hukkui ja loukkaantui vakavasti.

KUVA: ข่าวคนชล

Pelastustyöntekijät yrittivät elvyttää miestä, mutta se epäonnistui vammojen vuoksi. Hänen ruumiinsa siirrettiin läheiseen sairaalaan odottamaan perhettään ja sukulaisiaan. Poliisi piti myös uhrin omaisuutta, mukaan lukien kultainen kaulakoru, ajokortti, lompakko ja paljon amuletteja palautettavaksi hänen perheelleen.

Pol. Everstiluutnantti Ratchapol sanoi, että tie oli huonosti valaistu ja onnettomuushetkellä satoi, joten uhri saattoi liukastua ja menettää autonsa hallinnan, mikä johti hänen kuolemaansa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.